KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ad Soyad : Ayhan TOPRAKDEVIREN
Kullandığım Araç : Dacia Duster 110 4x4 Renk : Siyah
Plaka : 35 AR 5368
İlgi Alanlarım : Zıpkın ve Olta ile BAlık avcılığı + Trap ve Seet Atıcılığı + KAra Avcılığı + KAmpçılık +Adrenelin olsun ÇAmurda olsun
Kan Grubum : 0 rh+
Uzun süredir farklı araçlarla çıktığım doğa gezilerine bundan sonra yeni aldığım Dacıa Duster aracımla katılıyor olacağım. Etkinlik yapalım diyen arkadaşlarla bir araya gelmekten kesinlikle keyif alacağımı düşünüyorum
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
etkinlikleri aşağıdaki linkteki facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.
http://www.facebook.com/#!/groups/302131753186512/
Merhaba ben Arda Bentürk daha yaklaşık 3 kere off road turlarınıza bi abimizin racı ile misafir olarak katıldım.Çoook yakında bende kendi aracımla aranıza katılmak istiyorum.Selamlar
Merhabalar aranıza kabul etmenize çok memnun oldum Karşıyaka / İZMİR
Ad Soyad : Semih ALEV
Meslek : İmalat TEKNİSYENİ
Sahip olduğu Araç : Suzuki VİTARA 1.6 3K
Mail Adresi : Semih.Alev@pmi.com
Kan verebilirlik : Pozitif
Kan Grubu : A Rh+
Acele İletişim : 0 533 7460359
bu arada yazmıştım ama yine yazayım dedim defender 110 aracım istiap haddi 11 kişi ,cross motorum istiap haddi 2 kişi gelmek isteyenleri memnuniyetle ağırlarım yeterki birlikte olalım. (ama ben defenderi sürerim haberiniz olsun)
Merhabalar Saygın Özdemir adım aranıza katılmak istiyorum saygılar.
Meslek : Öğrenci
Sahip olduğu Araç : JEEP CJ5 1977
Mail Adresi : ozdemirizmir-35@hotmail.com
Kan Grubu : 0 RH+
Acele İletişim : 0 507 378 76 18
artsanatyildiz' Alıntı:
bu arada yazmıştım ama yine yazayım dedim defender 110 aracım istiap haddi 11 kişi ,cross motorum istiap haddi 2 kişi gelmek isteyenleri memnuniyetle ağırlarım yeterki birlikte olalım. (ama ben defenderi sürerim haberiniz olsun)
Merhabalar aranıza kabul etmenize çok memnun oldum Karşıyaka / İZMİR
Ad Soyad : Semih ALEV
Meslek : İmalat TEKNİSYENİ
Sahip olduğu Araç : Suzuki VİTARA 1.6 3K
Mail Adresi : Semih.Alev@pmi.com
Kan Grubu : A Rh+
Acele İletişim : 0 533 7460359
NOT : Uzun senelerdir motosiklet kullanıcısıyım ve işim gereği
hergün kullanıyorum 12 saat haftada 6 gün.TMF İzmir Hakemlerindedim,resmi motorum cbf-500 şahsi motorum Transalp xl 650 gerçi ev alacağımdan geçtiğimiz eylül ayında satmak zorunda kaldım.Geçen yaz bir çok şehirlerdeki motosiklet festivallere katıldım,Bursa enduro,Eskişehir Emok,Balıkesir 10riders festivalleri ve birçok yakın çevrelere geziler yaptık.TURKMOK motosiklet clubünün üyesi,TRAC-İZMİR Derneği üyesi(Acil afet Haberleşme)Amatör telsizciğim (TA3AKI),MAT-İZMİR(Motorize Afet Timi)İzmir şube kurucularından(şuan bazi nedenlerden ötürü şube kapatıldı.Doğrudan daha sonra merkez olarak tekrar faliyete geçirilecek inşallah)Avcılık ve Atıcılık ilede ilgilenmekteyim,bu yüzden araziye ve Doğaya çıkmaktayız,Offroad'dada merak sarmaya başladık.Hadi hayırlısı.....
İzmir içinde toplantı/sohbet yapabilmek,Ustaların tecrübelerinden faydalanabilmek ve tanışa bilmek için bir yer yada organizyasyon var mı...