Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)
etap cok guzeldı..bırcok bolumunde aracların ve ınsan becerılerının lımıtlerıne yaklastık.herzaman oldugu gıbı erdal beyın secımı ve lıderlıgı bu guzel gunu bıze yasattı.kendısıne cok tesekkur ederım.
hani birşeyi çok istersin olmaz ya..benimki de o hesap..şehirdışından gelen misafirlerimi ağırladığım için katılamadım..hala bir aracım yok ama aldığım zaman misafir de gelse katılacağım bu gezilere ;D...mustafa abi ( mustafad ) nazik davetien icabet edemedim kusura bakma...alacağım olsun ;D..güzel fotolar için de teşekkürler...
wolkhan' Alıntı:
hani birşeyi çok istersin olmaz ya..benimki de o hesap..şehirdışından gelen misafirlerimi ağırladığım için katılamadım..hala bir aracım yok ama aldığım zaman misafir de gelse katılacağım bu gezilere ;D...mustafa abi ( mustafad ) nazik davetien icabet edemedim kusura bakma...alacağım olsun ;D..güzel fotolar için de teşekkürler...
Çok güzel gezi olmuşherzamanki gibi ekrandan takip ettim ama bir türlü denk gelmiyor bu seferde sağlık sorunları müsade etmedi umarım bir dahaki sefere fotoğraflarda bende olcam ,,, ;D ;D ;D