KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İzmir ve civarında dodge kullanıcı arkadaşlarla tanışmak istiyorum. En azından bilgi alışverişi yaparız. Etkinliklerde tek dodge kullanıcısı olmaktan bıktım.
Orhun şikayetten ziyade şimdiye kadar Pajero - Chevrolet Blazer - Land seri3 - 2 defa Benzinli dodge Şimdiki dodge lerim oldu. Şimdi ise beni CJ5 sevdası sardı nasipse tabi... Selamlar.
Orhun şikayetten ziyade şimdiye kadar Pajero - Chevrolet Blazer - Land seri3 - 2 defa Benzinli dodge Şimdiki dodge lerim oldu. Şimdi ise beni CJ5 sevdası sardı nasipse tabi... Selamlar.
Ahmet inan kafam karıştı. Zaten ben biliyorsun biraz Laz'ım akıl kıt. Hergün kararım değişiyor. Seri3'te aklımda ama CJ5 sevdasıda var. Nasip acelem yok. Selamlar kendine iyi bak dağlarda bana lazımsın...
Bana bir arkadaşımda doçlar CJ5 ten daha rahat araçtır satma dedi. Aracım gerçekten rahat yolda giderken kendimi ejderha gibi görüyorum. Ama ben hem dağda bayırda hem günlük işe git gelde kullanıyorum biraz hantal kaçıyor. Motor sesi fazla. Direksiyon turuna bayılıyorum. Taksi gibi turu var. Önceleri eski doçlarım oldu. Virajlı yola girmek istemezdim. Vosdost Ahmet ve seri3 kullananlar bilir onun turuda azdır. Hayırlısı. Selam ve saygılarımla...
Merhaba Hasan kardeş,
Bende Opel Fronti diyordum şimdi merak sardım Toyota 4 Runner'lere bakalım düşerse V6 birtane almak isterim bakalım ne olur.
Hani dedinya sık karar değiştiriyoruz aynen öyle.Eğer 4Runner'i alırsam ilk fırsatta istikamet SİS olacak.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Arkadaşlar her tarafa bakıyorum. Tabi bu bütçe meselesi. Cüzdanıma uygun bir kaç tane buldum. Hayırlısı İnşallah. Nasip. Acele etmiyeceğim ama önümüz yaz bu araçların fiyatı yükselebilir. Selamlar...