izmirde 2011 Hilux'a offroad tampon ve ome suspansiyonu nerde taktirabilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deepfish Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,397

deepfish

Ana Kamp
Yer
izmir cesme
Herkese merhaba , ben Umut , izmir cesmede yasiyorum . 2011 hilux adventure 2.5 sahibiyim . Aracim 11000 e geldi artik onu yavas yavas offroada hazirlamak istiyorum . Ilk etapta aklima gelen ome suspansiyon kit ve arb model tampon . Daha sonra arkaya arb diff.lock dusunuyorum . Izmirde bunlarin gonul rahatligi ile montajini yaptirabilecegim bir usta ve ya toyota servisi bilen var mi acaba ? Yoksa bana istanbul yolu mu gozuktu ? Tesekkurler

Etiketler
Ynt: izmirde 2011 Hilux'a offroad tampon ve ome suspansiyonu nerde taktirabilirim?

rica etsem konuyu tasiyabilir miyiz , izmirli arkadaslar gormedi mesajimi herhalde

Ynt: izmirde 2011 Hilux'a offroad tampon ve ome suspansiyonu nerde taktirabilirim?

Merhaba arkadaşım,
Bu işleri yapan birçok kişi var doğru.
Bence Antalya'da bu sektörde en iyi iş yapanlardan biri olan Ahmet 07 isimli arkadaşımızla iletişime geçin.
Sitenin aktif üyelerinden birisidir birazcık araştırırsanız hakkındaki bilgileri ve yaptığı işleri görürsünüz bence ona göre karar verin.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

niyazi abi merhaba , ahmet usta ile telefonda gorustum , bayramdan sonra gidebilirim , ome kit aldim salonda bana bakiyolar bir haftadir , bir de arb tampon gelicek , keske izmirde ahmet usta ve ya temservis gibi bir yer olsa. bu arada annem canakkaleli benim , gidip geliyorum devamli

Merhaba,
Çanakkale'ye gelince görüşelim.Bende yıllar önce yaklaşık dört sene Menemen'de kaldım, işiminde gereği Menemen, Foça, Yeni Foça, Aliağa çevresi ve köyleride dahil olmak üzere çok gezdim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

gorusmek uzere , saglicakla

İzmir Bornova 3. sanayi toyota cı osman amca özellikle hilux bakar iyidir d tavsiye ederim.Yerini bulamazsan ben seni götürürüm benim dükkana gelirsin,yakın yakınayız. Yardımcı olurum.Köyişlerinin filan arabalarını yapar ...http://ozayranciotomotiv.com/