Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri
Mehmet (Yıldız) le dün konuştuk. Balçova tarafları çok tatlı kar var ne yolda bırakır ne sakatlık çıkarır ama çok ta zevkli. çamur da vardır elbet. Balçova tarafından çıkalım diyoruz keşif etkinliği olsun, yolu çalışa çalışa buluruz yeni de bir parkurumuz olur ne dersini?
ziyacanbayar' Alıntı:
Mehmet (Yıldız) le dün konuştuk. Balçova tarafları çok tatlı kar var ne yolda bırakır ne sakatlık çıkarır ama çok ta zevkli. çamur da vardır elbet. Balçova tarafından çıkalım diyoruz keşif etkinliği olsun, yolu çalışa çalışa buluruz yeni de bir parkurumuz olur ne dersini?
Süper derim. Balçaova termalin içinden cıkış var ordan başları hatta mehmet yıldız bir gezi planlamıştı tek başına onun rotasınıda takip edebiliriz. O zaman konu yu başlatın derim.
Çok çok uzun yol bazen yorgunluk yaratabiliyor o zaman da aşırı yorgunluktan keyfini alamıyoruz. ben yavaş yavaş yürüyeceğimiz orta zorlukta tehlikesiz ama eğlenceli bir etap olsun derim. en fazla 1-2 vinçleriz tadı çıkar. acaba o kavacık yolundan sapan ara yollar keşfedebilir miyiz?
ziyacanbayar' Alıntı:
Çok çok uzun yol bazen yorgunluk yaratabiliyor o zaman da aşırı yorgunluktan keyfini alamıyoruz. ben yavaş yavaş yürüyeceğimiz orta zorlukta tehlikesiz ama eğlenceli bir etap olsun derim. en fazla 1-2 vinçleriz tadı çıkar. acaba o kavacık yolundan sapan ara yollar keşfedebilir miyiz?
Arkadaşlar önerilerimizi tek tek sırayla yazalım sonra karar verelim.
1- Narlıdere arıkent sırtlarından bir çıkış var- oradan kavacığa kadar full orman yolu
ziyacanbayar' Alıntı:
Arkadaşlar önerilerimizi tek tek sırayla yazalım sonra karar verelim.
1- Narlıdere arıkent sırtlarından bir çıkış var- oradan kavacığa kadar full orman yolu
2- Balçavo termal otelin içinden barajın etrafından ckış gözüküyor. google babadan baraj görselleri ve orman görselleri güzel gözüküyor.
ben de var o dediklerinden, Ziya bende çamur istiyorum , bende cefa çekiyorum ;D , katılımcı arkadaşlara başarılar diliyorum ;D ;D ;D , şaka bi yana çok uzun etaplar sıkıcı olabilir. o güzergahta efemçukuru, beyler, gödence gibi ege rallisinin de yapıldığı güzel yerler var ama zorluk kısmına gelirsek yoldan gittiğimiz sürece zorluk yok. bol çamur olsun doğa olsun kısa olsun varsın
mehmet abi rota çizip google earth ten daha sonra sağa tıklayıp yükseklik profilini göster diyip oradaki eğimlere bakabilirmisin üstten anlaşılmıyor çünkü aşırı dik yerler var