merhabalar
sitedeki bir arkadaşımızdan satın aldığım 52 model CJ3A aracımı gençlik yıllarına geri döndürmek için projeye başlamak istiyorum. Ancak daha önce anlaştığım usta affını istediği için yeni birisini arıyorum.
Araç toplama işinde en zor iş doğru ustayı bulmakmış bunu da öğrenmiş oldum. İzmir merkezde CJ konusunda tecrübeli tavsiye edebileceğiniz usta varsa bana çok yardımcı olursunuz.
Bekir bey amerikancı diye bilinen ustalar gel willys'i toplayalım dediğimde dükkanı kapatıp kaçacak gibi oluyor. eskiden izmir'in bu işle uğraşanları da kendilerini emekli etmiş.
izmirde yaptırmak istememin sebebi hergün yapılanları yerinde görmek istiyorum. aydın'a gidip gelmek çok zaman alacak. yoksa çine'de bu işle uğraşan müşterimiz de var.
Bende ilk başta toplarken eski ustalardan biriyle kavga dövüş anlaştım..Yapmayız dediler nazlandılar ama ikna ettik sonuçta İzmir'de yapmak istemeniz kesinlikle çok doğru bir karar..Yapılırken nerede ne olduğunu adım adım takip etmekte fayda var yarın bir gün ustaya muhtaç olmamak için