Jeep Cherokee XJ için Çelik Tampon...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,281

BolbuzJack

Zirve
Jeep Cherokee XJ için çelik tampon. 4 mm kalınlığında, şase bağlantı ayakları 5,5 mm, vincin vidalandığı kısımda çift kat saç kullanılmış halde. Resimdeki tampon benim için yapıldı, aynısından. Boyasız halde verilecektir, resimdeki roller yoktur. Yüksel'in aracındaki tampon sökülerek aynısından yapılmıştır, yardımları için kendisine çok teşekkür ederim.

500 YTL

İlgilenenler için; 0532 692 80 09 - İbrahim...

Boyanmış haliyle araç üzerindeki görüntüsü aşağıdaki gibidir.

Etiketler
Ynt: Jeep Cherokee XJ için Çelik Tampon...

Murat Hocam, XJ için ben de tampon arayışındayım.
Araca takıdı mı ?
Önde ki alçalma ne kadar oldu?
Teşekkürler

Oktay selamlar,

Cumartesi takıldı araca, aşağıda fotoğraflar. 98 modele tampon ayakları falan tam oturdu, hiç sorunsuz takıldı tampon. Ancak Yüksel'in arabanın dodiklere göre yapıldığını atlamışız, yan taraflarında işlem yapılacak benimkinde. Satılık olan henüz boyanmadığı için aracına göre ayarlatıp ya da istediğin şekilde değiştirip alabilirsin.

Benim tamponun boyanmış hali...

Alçalma olayı benimde kafamda soru işaretiydi, o nedenle tampon 5,5 mm yerine 4 mm malzemeden yapıldı, sadece şase bağlantı ayakları 5,5 mm yapıldı ve vincin takıldığı yerde destekler yapıldı. Bu hafifletme sayesinde ve 6500'lük T-Max vincin de hafifliğiyle ön kısımda 1 cm alçalma oldu. Beklediğimden daha iyi bir değer bu, bu arada lastik seviyelerinde değil, tamponun alt kısmında ki koruma saçından yani en ön kısımdan yapılan ölçüm bu. Araç sökülmeden aynı yerde yaptım ölçümü. Lastikle çamurluk arasında nerdeyse alçalma yok gibi.

Hayırlı olsun bol çamurlar.....
1 cm gerçekten iyi olmuş.
Ocak'da alabilirilm eğer satılmaz ise İbrahim Bey ile bir görüşeyim.

Yukarıda ki tampon satılmış sanırım, ancak kalıp olması lazım ellerinde.

Telefon numarası 0532 4450695 olarak değişmiştir.

telefon numarasından ulaşılamıyor , güncel bilgisi olan varsa bilgilendirme yapabilir mi
xj ön ve ark atampon lazım

OverNorth' Alıntı:
telefon numarasından ulaşılamıyor , güncel bilgisi olan varsa bilgilendirme yapabilir mi
xj ön ve ark atampon lazım

ben yeni aldığım xj için maslakta warn model tampon yaptırdım süper bir işçilik herkese tavsiye ederim,resmini bir iki güne kadar atarım

bull' Alıntı:
ben yeni aldığım xj için maslakta warn model tampon yaptırdım süper bir işçilik herkese tavsiye ederim,resmini bir iki güne kadar atarım

Üstat
tampon arayışı içindeyim.o kadar çok tampon baktımki beynim durdu resmen.acemi olduğumuzdan her anlatılana inanıyoruz.
Resim ve maliyet bilgilerini sabırla bekliyoruz
Benimde aracım 94 md.xj sport