KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
CJ-5 e yükseltme işlemi yapmadan 31X10,50 15'' Jant ve lastik takılabilir mi. Yoksa 30X9,5 15'' mi sığar. Araziye çok fazla girmeyecek ve asfaltta da güvenli sürüş yapmak için 31X10,50 15'' Jantı önerir misiniz. Bu ölçütte lastik çeşitliliği nasıldır. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Zaten cj lerin çoğunda 31x10,5x15 takılıdır. Hiç bir sorun olmaz. Hatta 32 de bile fazla sorun olmuyor. 33 e geçince ufak ufak oynamaya başarsın sanırım.
Arkadaşlar cevaplar için tekrar teşekkürler. Jant hakkında da fikirlerinizi almak isterim Ayrıca jantlarda gördüğüm kadarıyla farklı ölçüm birimleri var. 108/7X15 gibi. 108 ve 7 ne anlama geliyor. CJ-5 lere ve 31X10,50 15'' lastiğe hangi tip jantlar uygundur. Not: Araçta dualmatik mevcut.
Cj serilerine 5 bijonlu göbek olculeri 5*139.70mm olan jantlar uygundur.Marka olarakta Amerikadan ithal heavy duty olarak üretilmiş procomp marka jantları onerebilirim.3 cesit parlak olarak alüminyum alaşımlı paslanmaz modelleri mevcuttur,1 çesit oalrakta siyah modeli bulunmaktadır.
göktug by neden iç ofsetli tercih etmediniz ? hangi ofset jant daha iyi sizce
benim jantlarım bu model lastiklerimde yeni ama ben iç ofset lastikleri çamurlukdan dışarı taşırmak isriyorum ne tavsiye edersiniz
ben jantları degiştirmemmi gerek ??