Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,972
Ynt: Jeep Fotoğrafları

Ergun beyin eline geçince hiç belli olmaz.
Caddeye çıkması için mat boyayı bi şekilde parlatır tahminimce.;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Hummeri parlatmak zor iş.metrelerce gövde var.
CJ nin işi yarım saatte biter.

CJ nin de uzunları var ya küçümsemeyin bu canavarları ;D

birde CJ nin offroadtan cıktıktan sonra altında bir çamur birikir ki görmeden inanması gerçekten zor bir defasında yıkadıktan sonra bir çuval çamur toplamıştım (fotosuna baktım ama malesef çekmemişim)

yüklenmeyin Ergun abimize bu kadar,şimdi kafayı bozup dalacak cj ile orman etabına harita gibi yapacık makinayı ;D

biraz da foto..

ilginç CJ ve kaputları. fantazi boyutunda biraz ama amaç görsel şov ise neden olmasın
V8 makine varsa sağlı sollu kromajlı headers ben buradayım diye bağırıyorsa bunu göstermek için sizde hevesliyseniz daha ne olsun ;D

ilk 2 resimdeki kaputlar kataloglardaki fiberglass tek parça olanlardan olması lzm .istersen tek parça alıp takabiliyorsun.motorda çalışma açısından rahat olur aslında

Turkiye'de öne doğru kalkan çamurluklarla tek parça sac kaput yaptılar, bende düşündüm, Yaratık yüksek olduğu için motora ulaşmak çok zor ama vinç?? yukarı kalkan tek parça kaput ise ancak fiber glass olursa olur, sac imkanı yok kalkmaz düşerse adam öldürür

Orkun bu kırmızının motoruna dikkatli bak ;D Seneye bekliyoruz senden de böyle bir atraksiyon ;D

Baktım baktımda... hep kafamda içini doldurmak var makinenin... yani dışardan masum dursun... krom kapak, hava filitresi headers felan koyarız zaten....dereceli egzantrik, forged piston kolları, 2 tane 4 boğazlı Edelbrock konusunda yakıt sarfiyatınıda düşünerek şüphelerim var 40 LT felan yakarım heralde... Esasında adam gibi kullanılsa yakmazda... ben 4.2L ile olduğu yerde çeviriyorum ;D 5.9L ile....

hasanfb' Alıntı:
Ergün bey sanırım yazın görüştüğümüzde Almanyadan HUMMER getirmeyi planlıyordunuz için bu projelerinizden bahsetmediniz hiç yoksa süprizmi ???

Alindi#
Su anda Almanya`da kayinvalidemin evinin garajinda el atilmayi bekliyor.....!
Iyi niyetle yaz ortasinda Istanbul`da

Cadde isleri...!!!!

Muhteşem resimler ellerinize sağlık.Hayatımda hiç bu kadar güzel fotoğrafları bir arada görmemiştim, ellerize sağlık.

Çok güzel arabalar. Allah bizlere de nasip eder inşallah.

Fotoğraflarını gönderdiğim Wrangler Sahara, bir zamanlar Aşkın Jeep' te satılıktı. Kimbilir belkide Gezenbilir ailesinden birinin garajındadır.

Saygılar...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]