Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,680
Ynt: Jeep Fotoğrafları

yoksa senin evin arka bahçesi mi burası ...............

etap heryerde olabilir , tüh plakayı deşifre ettin bu arada da....................

abi çok kıyamıyom sanki çamura girince eriyip gidicek gibi geliyo fotolar yok sonradan denedim bişey olmuyomuş alışıyorum yavaş yavaş abi

sana en baştan söyledik kardeşim kıyamazsın ve de kıyma diye , ama artık geçmiş olsun virüs gerçekten de sana bulaşmıış iyice hayırlısı inşallah , bu arada birde bizimkine bir bak nasıl olmuş http://ayoff.new-forum.net/araclarin-gderlen-arizalari-ve-yapilan-modfkasyonlar-f3/cj-35-cn-balatilan-revzyon-07022009-t13.htm

;D ;D

Ayhan merhaba senin araç sanırım 4x4 değil .Satılık ilanında bahsetmişsin arazi takviyesi yok mu

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Ayhan merhaba senin araç sanırım 4x4 değil .Satılık ilanında bahsetmişsin arazi takviyesi yok mu

bir hata olmalı zira Ayhan'ın araç 4x4 tür o zamanlar henüz aracını tanımıyordu...

Jeep Cherokee 4x2, 4x4 tel 0536 5158573 iş burda sohbete dönmesin arkdaş ilan daki yazıyı tam okumamış üşenmiş ;D

Orkuuun Bu foto benden sana hediye bidaha göremezsin iyi bak ;D ;D ;D ;D

[attachment=1]

aklın yolu bir ben bu resmi arşive atarım....

dronder' Alıntı:
süpersin bence discodan daha çok yakışmış ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hadi canım sende ;D ;D , hala sığamama problemi devam ediyor, fakat ön ve arka koltuklar arası çok ferahtı.

Jeepcj7' Alıntı:
aklın yolu bir ben bu resmi arşive atarım....

At bencede bidaha zor görürsünüz çünkü ;D Şaka bir yana güzel makina olmuş, tam kafes şeklince roll - cage ayrı bir güven veriyor. Manevra hariç gayet başarılıydı.

Hii Yavuz ne yaptın sen, ateşsuyunu mu fazla kaçırdın

Neyse boşver, sana cj de yakışmış arkadaşım