Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,594
Ynt: Jeep Fotoğrafları

SDC' Alıntı:
Hii Yavuz ne yaptın sen, ateşsuyunu mu fazla kaçırdın

Neyse boşver, sana cj de yakışmış

;D ;D ;D yok ya , nerdeyse hiç içmedim, bıdık CJ lerin yanında bu, gözüme çok güzel göründü, Sahibi olan arkadaş ta Discovery Hastası, bunuda belirteyim ;D ;D Şaka değil.

Çok fazla zorlamadılar, (yada zorlanmadı) diğer cj ler yaramaz çocuklar gib çukur tepe batıp duruken bu ağır ağbi olarak kenarda onları bekledi , ama denediği heryeride aştı. Takdir ettim.

Yavuz Abinin yüzündeki gülücüklere bakın hiç bu kadar mutlu bir resmi daha var mı? ;D
CJ güzelde alçak gibi çamurluklar sürtmüyor mu? o lastikler 37 gibi duruyor.

Ya bırakın şu torpidolu araçları... Offroad CJ ile yapılır...

dronder' Alıntı:
cj kimin ?

bence değeri artı ;D ;D ;D ;D

kolay mı discocu landçı abimiz binmiş

Değeri zaten artacağı kadar artmış, Landrover camiasında bir söz vardır "Değerine değer katmak" diye 3 e alırsın 5 harcarsın ancak 2 ye güç bela satarsın ;D ;D

Bu öyle değil , Bu arabaya çok emek harcanmış kıyıp satabileceklerini sanmıyorum.

38 creapy lastikler ama artikülasyon gereken bir yerde denemediler, çamurda oldukça iyiydi, dönüş manevrası biraz daralmış, ön arka kilitli Dana 44 , superwinch hublar (diğer markaların dağılmışlarından kolleksiyon yapmışlar) ve 4 ileri şanzuman var.

Daha mutlu resimlerim tabiki var ama bu başlığa gönderirsem keyfiniz kaçar ;D

kuzguna sormuşlar kimin yavrusu daha güzel diye ?........ ;D

hıı bu aracı biliyorum bizim arka sokakta oturan komşunun dermişimm : ;D ;D ;D

ben de öyle tahmin etmiştim hatta onu örnek alacağını da düşünmüştümmmm........... ;D