;D ;D ;D yok ya , nerdeyse hiç içmedim, bıdık CJ lerin yanında bu, gözüme çok güzel göründü, Sahibi olan arkadaş ta Discovery Hastası, bunuda belirteyim ;D ;D Şaka değil.
Çok fazla zorlamadılar, (yada zorlanmadı) diğer cj ler yaramaz çocuklar gib çukur tepe batıp duruken bu ağır ağbi olarak kenarda onları bekledi , ama denediği heryeride aştı. Takdir ettim.
Yavuz Abinin yüzündeki gülücüklere bakın hiç bu kadar mutlu bir resmi daha var mı? ;D
CJ güzelde alçak gibi çamurluklar sürtmüyor mu? o lastikler 37 gibi duruyor.
Ya bırakın şu torpidolu araçları... Offroad CJ ile yapılır...
Değeri zaten artacağı kadar artmış, Landrover camiasında bir söz vardır "Değerine değer katmak" diye 3 e alırsın 5 harcarsın ancak 2 ye güç bela satarsın ;D ;D
Bu öyle değil , Bu arabaya çok emek harcanmış kıyıp satabileceklerini sanmıyorum.
Yavuz Abinin yüzündeki gülücüklere bakın hiç bu kadar mutlu bir resmi daha var mı? ;D
CJ güzelde alçak gibi çamurluklar sürtmüyor mu? o lastikler 37 gibi duruyor.
Ya bırakın şu torpidolu araçları... Offroad CJ ile yapılır...
38 creapy lastikler ama artikülasyon gereken bir yerde denemediler, çamurda oldukça iyiydi, dönüş manevrası biraz daralmış, ön arka kilitli Dana 44 , superwinch hublar (diğer markaların dağılmışlarından kolleksiyon yapmışlar) ve 4 ileri şanzuman var.
Daha mutlu resimlerim tabiki var ama bu başlığa gönderirsem keyfiniz kaçar ;D