Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 206,412
Ynt: Jeep Fotoğrafları

tek eksiğini söylüyorum...
üstüne CJ kasasını oturttun mu tamamdır muhahahah

parayla zevk birleşince ortaya bu çıkmış güle güle kullansın ,100 bin euro verip tenekeden 4*4 almak yerine işin hakkını vermiş helal olsun

Bütün pertçilerin haberi var düştümü listenin başındayım... hemen bir CJ-8 kupası atarız.... hatta ben kupayıda alayım yaw;D

CJ7V8' Alıntı:
tek eksiğini söylüyorum...
üstüne CJ kasasını oturttun mu tamamdır muhahahah

belki jeep diil ama paylaşmak istedim eğer buna canavar denmezse hiçbişeye denmemesi lazım ( transformers 2 filminin kahramanlarından olucak kendisi )

[attachment=3]

[attachment=2]

[attachment=1]

heybetine kurban

Çok muhteşem değil bence. Bir kere arka taraf ne kadar boş duruyor, 2 parmak çamurda çırpınacak gibi. Karın açısı desen, bu görünümdeki bir araç için o basamaklar nedir ki.. Gösteri aracı olmuş gibi. Cadde ye yakışır arazide yürümez..

Sana hediye etsek...? :=)

Aracın ön kısmına diyecek yok. Fakat ortası presle sıkıştırılmış gibi. Ön ve arka çamurluk genişliği ile ortanın orantısızlığı güzelliğine gölge düşürmüş.

arac zaten 4x4 kamyon dev gibi daha çok taşımalarda nakliye ve sağlıkta kullanılıyor ağır çekici yada vinç olarakta yaygın tercih ediliyor.... Anlaşılan o ki bu aracın sahipleride almış gündelik hayatlarına sokmuşlar bizde nerede öyle yol o kadar park alanı şehir içinde kabus olur bu arac fakat herkesin gönlünde böyle bir güç yatarda kabuğunu ne yapar bilemem

sizi bilmem ama ben bu tarz araçları çok beğeniyorum, hummer bile küçük kalmış yanında resimde . kaldıki ben aşığımdır H2 ye mutlaka birgün garajda duracak birtane kesinlikle ergun abinin teklifini biri bana yapsa keşke diye düşünmüyo değilim şu an içimden ama nerdeeeeeeee :'( :'( :'( :'( :'(