Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 217,398
Ynt: Jeep Fotoğrafları

ahmetozduman' Alıntı:
sami bey bu arada adana da benim cj ye raslarsanız haber verin ... arada kendi kendine geziyormuş adana otoyolunda ogs den kaçak geçiş yapmışta ....
tamam Ahmet Bey ,dikkat etmek lazım
buralara da uğrarsanız mutlaka haber verin.

Tuncay abi birazda CJ kullandığının farkına varırsın artık...Maşallahı vardı ip gibiydi caddede otomobil konforu olan tek cj sanırım senindi...Araziyi hiç söylemiyorum iş makinası gibi..

merhabalar, siteye yeni üyeyim, resimlere ve bilgi paylaşımlarınıza çok teşekkürler.. Çok emek vermişsiniz ellerinize sağlık şu anda bir jeep im yok ama inşallah yakında olur...
Sizlerinde dediği gibi galiba Jeep çi doğdum..

arkadaşlar yakında bushwacker modeli dodik çıkaracağız çok para vermek istemeyenler biraz beklesin kırılsa bile yenisini taktıklarında cepleri ağlamayacak ;D

Süper bir fikir.. Hatta şu kalitesiz yumuşak plastik oyuncak kıvamında olursa. Esneyip eski haline gelenlerden olur nefis olur.

bull' Alıntı:
arkadaşlar yakında bushwacker modeli dodik çıkaracağız çok para vermek istemeyenler biraz beklesin kırılsa bile yenisini taktıklarında cepleri ağlamayacak ;D

Tarık, bizi ucuza alıştırma.. Cj'ye çok para harcamaya alıştık Bozmasın bizi ;D

hasanfb' Alıntı:
Uğur abi harcıyacağımızı harcadık ama...Daha çok harcıyacağız bundan sonrakiler ucuz olsun...

Hasan daha ne harcadın ki, dur bakalım. Kilitler, vinçler büyük lastik yükseltme derken ....... ev mi alsaydım diyorsun ;D

valla gercektende cok saglam camurlugun var ufuk abı masallah nazar degmesın lastıklerınde o bıcım

up8453' Alıntı:
valla gercektende cok saglam camurlugun var ufuk abı masallah nazar degmesın lastıklerınde o bıcım

Tesekkur ederim

Camurluk yapilirken bu tarz kullanilacak sekilde yapildi Derelerde cok takilinca hep aracin uzerinde geziniyoruz Dikkat ettiyseniz kapida tam acilir