ip gibi giden araba bu aralar kafasına göre takılıyor..hayır bişeyde yapmadım,alt tarafı yeni orjinal kupa takozu harici 4 cm kauçuk takoz kulandım bünyesi kaldırmadı galiba....
ramazan öncesi bişey yapamıyacagım..hafta sonu sogucak yaylasında kamp düşünüyorum...yolda çok zorlarsa takım çantasıyla girişecegim haberi uok....balkonun altında kuzu kuzu yatıyor garibiim...başına gelceklerden haberi yok ;D
Tuncay abi birazda CJ kullandığının farkına varırsın artık...Maşallahı vardı ip gibiydi caddede otomobil konforu olan tek cj sanırım senindi...Araziyi hiç söylemiyorum iş makinası gibi..
merhabalar, siteye yeni üyeyim, resimlere ve bilgi paylaşımlarınıza çok teşekkürler.. Çok emek vermişsiniz ellerinize sağlık şu anda bir jeep im yok ama inşallah yakında olur...
Sizlerinde dediği gibi galiba Jeep çi doğdum..
arkadaşlar yakında bushwacker modeli dodik çıkaracağız çok para vermek istemeyenler biraz beklesin kırılsa bile yenisini taktıklarında cepleri ağlamayacak ;D
arkadaşlar yakında bushwacker modeli dodik çıkaracağız çok para vermek istemeyenler biraz beklesin kırılsa bile yenisini taktıklarında cepleri ağlamayacak ;D