Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 217,512
Ynt: Jeep Fotoğrafları

1941 yılında başlıyor hikaye, hikayeyi boşver kestirmeden okumak isteyenler tıklasın ;D ;D ;D

http://arabul.turkcebilgi.com/?cx=012770589916358826249%3Aw6mgt1datsk&q=jeep&sa=Arabul&cof=FORID%3A9#1092

Ufuk abi sana saygımdan olaya girmiyorum yoksa bu şarkı burda bitmez avatar resmini değiştim artık fanatik değilim

yunus bager' Alıntı:
Ufuk abi sana saygımdan olaya girmiyorum yoksa bu şarkı burda bitmez avatar resmini değiştim artık fanatik değilim

Yunuscum Tesekkur ederim Bosver bu sarkiyi

Avatarinida gordum yani Farketmedim sanma

Bu kadarına gerek yok. Jeep i bedeva verseler bu kadar sevmezdim belki. Ama kazanıpta harcadığında, hemde iyi harcadığında sevmek zorunda kalıyorsun. Yani bence sevgiler biraz duygusal başlıyor ;D Sonra da ne dersen de, ister ten uyumu olsun adı, ister karakterirnin 4 tekere yasıması ve devamında dallanıp budaklanıyor işte LR oluyor toyota oluyor filan. Fazla takılıyoruz bence isimlere (ben dahil) .. Oruç gerçekten insanı olgunlaştırıyormudur nedir ;D

Gözlerim yaşardı kardeşim
ama iftardan sonra heran herşey olabilirmi diyorsun ;D ;D ;D

jeep' Alıntı:
Bu kadarına gerek yok.

Bencede gerek yok Herkes birbirini az cok taniyor ve ona gore de takiliyor Isin zevkide burda

Disardan gelen arkadaslarda bizim muhabbetimizi anlamadiklarindan direk konuyu abartabiliyorlar Neyse onlarda ogrenirler

Neyse bizde gidip iftara bişeler hazırlayalım bari... Bekarlık sultanlık diyen adamı bi bulsam : ;D
Herkese hayırlı iftarlar...

konuyu uzatmamak için cevap vermiyorum, yoksa söylenecek çok şey var, fakat kullandığınız kelimeleri seçerken biraz dikkat edin lütfen, samimi olmadığınız birine veya aracına "çakma" diye hitab edilmez.

Tamam konuyu daha fazla uzatmayalım insan 1990 yılından beri orjinal bir CJ7 ye biniyorsa biraz fanatik olabiliyor.

marmariscj7' Alıntı:
Tamam konuyu daha fazla uzatmayalım insan 1990 yılından beri orjinal bir CJ7 ye biniyorsa biraz fanatik olabiliyor.

Bende 1985 senesinden beri lan rover kullanıyorum bu fanatiklik üzerime yapıştı atmaya çalışıyorum ama land roveri asla atamam

Birkin arkadaslar 80 leri 90 lari
Forograflar konussun Daha iyi olmazmi ?