hakan bey teşekkür ederim ama yanlış anlaşılmasın benim araç donanımsız olanı sayfanın en üstündeki donanımlı araç benimde çok hoşuma gitti o yüzden siteye ekledim.
hakan bey teşekkür ederim ama yanlış anlaşılmasın benim araç donanımsız olanı sayfanın en üstündeki donanımlı araç benimde çok hoşuma gitti o yüzden siteye ekledim.
Biliyorum Erol bey.O aracı siteden tanıyorum zaten.Örnek alınacak bir araç.Bende en kısa zamanda onunki gibi mat kaplama yaptıracağım inşallah.Çok yakın bir komşum bu konu üzerinde faaliyet gösteriyormuş.Onun atölyesinde bu işi yaptıracağım.Sanırım fiyatıda uygun olacaktır.Ondan sonrada çeki kancaları,portbagaj,v.s,v.s....sonu yok! ;D
Biliyorum Erol bey.O aracı siteden tanıyorum zaten.Örnek alınacak bir araç.Bende en kısa zamanda onunki gibi mat kaplama yaptıracağım inşallah.Çok yakın bir komşum bu konu üzerinde faaliyet gösteriyormuş.Onun atölyesinde bu işi yaptıracağım.Sanırım fiyatıda uygun olacaktır.Ondan sonrada çeki kancaları,portbagaj,v.s,v.s....sonu yok! ;D
hakan bey o kaplama işi benimde çok hoşuma gidiyor pek araştıramadım maliyeti,sağlamlığı ve aracın eski haline dönmesi gibi bilgileri öğrenip bizimle paylaşırsanız sevinirm.
Erol bey,bayram sonrasında kaplama işini yaptırmaya niyetim var.Dayanıklılık için 3m in malzemesini öneriyorlar.Eski haline gelmesi ise problem değilmiş,folyo kolayca sökülebiliyormuş.Maliyet ise boyaya göre çok ,çok ucuz .Sanırım 1300-1500.-TL.gibi bir rakkam olacak.Tabii kaplama öncesinde kaportada yapılacak işler varsa o başka bir maliyet olacaktır.Benim kapılarda küçük (fındık kadar) ezikler var.önce onları düzelttirmem gerekecek sanırım.
demekki önce kaporta işi düzelecek... neyse hakan bey teşekkür ederim siz bi yaptırın bakalım benim iş yılbasından sonraya kalır ancak benim de kaportada
ufak tefek şeyler var.