Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 217,823

Ynt: Jeep Fotoğrafları

evedilaz' Alıntı:
hayal deyil
[attachment=1][attachment=2]

şu araç üstü çadırdan korkuyorum ben....
benim uyku ağır biraz gece tuvalete gidiyorum diye kafa göz kalmaz bende yuvarlanırım aşşa...o nedenle dere içine falan parketmem lazım benim...düşersem suya ineyim bari

Levent o zaman yanlardan acilir bir seyler daha yapalim. Yada bebek yataklarinin yanina konan destekleri 40*40 profilden yapariz olur biter. Istesende cikamazsin icinden ;D ;D ;D

s40euro' Alıntı:
Levent o zaman yanlardan acilir bir seyler daha yapalim. Yada bebek yataklarinin yanina konan destekleri 40*40 profilden yapariz olur biter. Istesende cikamazsin icinden ;D ;D ;D

günaydın cem bence sensör takalım çadırın fermarına yaklaştıkça öter uyanmaya yardımcı olur...

white lion' Alıntı:
günaydın cem bence sensör takalım çadırın fermarına yaklaştıkça öter uyanmaya yardımcı olur...

Gunaydin Erol

Bugunu Levent ile ugrasma gunu ilan ediyorum.

Bence ayagindan zincir baglayalim portbagaja hic cikamasin disari cadirdan. ;D ;D ;D

s40euro' Alıntı:
Gunaydin Erol

Bugunu Levent ile ugrasma gunu ilan ediyorum.

Bence ayagindan zincir baglayalim portbagaja hic cikamasin disari cadirdan. ;D ;D ;D

yaww arkadaş niye yoruluyoz çadırın ağzinı kapatalım giriş çıkışı sunroof tan olsun yahu ;D...

white lion' Alıntı:
yaww arkadaş niye yoruluyoz çadırın ağzinı kapatalım giriş çıkışı sunroof tan olsun yahu ;D...

Icerden bir de katlanir merdiven ahsap donerli falan

Su resimdeki gibi

s40euro' Alıntı:
Icerden bir de katlanir merdiven ahsap donerli falan

Su resimdeki gibi

tabi canım neden olmasın araç küçük zaten hertürlü boşlukları değerlendimek lazım...

Araç üstü Çadır, içine merdiven falan uğraşacağımıza;
Bunlardan alabilsek keşke...

Jeep Rubicon Earth Roamer

ict3055' Alıntı:
Araç üstü Çadır, içine merdiven falan uğraşacağımıza;
Bunlardan alabilsek keşke...

Yahu amac Levent ile ugrasmak ama bir gelip te bakmiyor

Cem yeni gelebildim arkamdan organizasyon falan...yok baba arabanın altına uyku tulumuyla girerim ben...
ama beşik fikri hoşuma gitmedi değil işin gerçeği..