Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?
Vallahi çok istediğim bir araç WJ ama yakıta nedense inanamıyorum kendim depoyu doldurup dolaşıp tekrar fulleyemedim ondan belki ama inşallah bir gün binecem Amerikan farklı oluyor nesindendir anlayamadım aslında pekte sevmem kendilerini
çok sevgili bir çalışma arkadaşımda L200 de var ve inanın ..... "oy oy oyyyyy" diyor kendisi : ))) ayrıca Frontera'sı da var 3.2, o bile WJ den az bi şey farkediyor......
peki araç ilk çalıştırmada benzinde çalışıyor, kaç depo lpg de ,ne kadarlık benzin harcıyorsunuz hesapladınız mı ?mesela ben Opel Vectra da her 5 depo lpg tüketiminde 50 lira benzin harcıyordum şimdiki zamlarla bu 60 lira olsun misal
hagurel' Alıntı:
peki araç ilk çalıştırmada benzinde çalışıyor, kaç depo lpg de ,ne kadarlık benzin harcıyorsunuz hesapladınız mı ?mesela ben Opel Vectra da her 5 depo lpg tüketiminde 50 lira benzin harcıyordum şimdiki zamlarla bu 60 lira olsun misal
sanırım 50 tl lik benzinle bu soğuk havada en az 4 depo lpg kullanırım, benim dezavantajım havanın burada cidden soğuk olması ancak araç buna rağmen kolay ısınıyor ve ilk ısınmadan sonra LPG hemen devreye giriyor (depo simit olduğunda o geçişteki "tık" sesini bariz alıyorum), bu arad depom 45 litre felan alıyor...
4.7 lt motorlu bir araca 45 litre depo ufak değilmi, sürüş konforu nasıl peki arıza olayı falan sık oluyormu ?
Fazla soru soruyorum kusuruma bakmayın ama, yaşadığım yerde bu araçtan daha görmedim bile bırakın arızalarının giderilmesini
hagurel' Alıntı:
4.7 lt motorlu bir araca 45 litre depo ufak değilmi, sürüş konforu nasıl peki arıza olayı falan sık oluyormu ?
Fazla soru soruyorum kusuruma bakmayın ama, yaşadığım yerde bu araçtan daha görmedim bile bırakın arızalarının giderilmesini
sadece marş dinamom 1-2 kez sıkıntı yarattı, sökülüp bakımı yapılıncada bir sıkıntısı kalmadı.... şeytan kulağına kurşun bir sıkıntı çıkartmadı motor - 35 lerde felan : )) uzaktan kumandam sıkıntılıydı, onuda ülkemizde servislerde 331 tl olmasına mütevellit e-bay'dan getirtiyorum 11 dolara : )) hepsi bu : ))
sürüş konfor ve performansı tek kelime ile "mükemmel", bu görüşümün arkasındayım ancak şahsi sebeplerden dolayı bu keyfimi daha ucuz bir aarçla sürdürme durumundayım : ))