Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı
meh_met' Alıntı:
ateş krdş.laç yıldır kullanıyosun.kaç model.200.000 binde benimki. sorun yok dediler.biraz toparlayalım bakalım.elini yüzünü.fazla masraf çıkarmaza. kalır. mıchelin lastikler çok uyumlu.oldu.aracımın fazla bi sorunu yok.selamlar.
96 Zj'in koltuk hafıza ayarlarını bir türlü değiştiremiyorum. Bu kitapçıkta anlatılanları defalarca denedim bir türlü hafızaya yeni koltuk konumu ve aynaların konumunu yükleyemedim. kumandayla açınca arabayı herseferinde eski garip konumlarına geliyorlar. her seferinde koltuk ayarlamak ve dahası aynaları ayarlamak işkence olmaya başladı. farklı bir yolu varmıdır acaba?
koken' Alıntı:
96 Zj'in koltuk hafıza ayarlarını bir türlü değiştiremiyorum. Bu kitapçıkta anlatılanları defalarca denedim bir türlü hafızaya yeni koltuk konumu ve aynaların konumunu yükleyemedim. kumandayla açınca arabayı herseferinde eski garip konumlarına geliyorlar. her seferinde koltuk ayarlamak ve dahası aynaları ayarlamak işkence olmaya başladı. farklı bir yolu varmıdır acaba?
Olaya şöyle bir bakalım;
Kardeşimize bir bir fikirlerimizi anlattık >>> bayağıda emek verdik.....
Sonra başka yeni bir arkadaşımız; "merhaba araç alacağım ne tavsiye edersiniz? "
Haydeeee sil baştan....
Yeni kardeşimiz; Lütfen Offroad sayfası altındaki tüm sayfaları , konuları öncelikle sabırla bir inceleyin >>> hepsini tamamladınızmı? ve hala kafanıza takılanlarmı var? severek yardımcı oluruz. Ama önce sizin biraz emek vermeniz gerekmiyormu?
Merhaba
Nette kullanım klavuzu ararken aşağıda linkini vereceğim bir sitede ZC ler için bir manuel buldum şimdi indirdim içeriğine baktım klasör içerisinde üretici firma tarafından hazırlanmış bir programın kurulumu (programı kurdum çalıştıramadım ancak programın klasör içindeki pdf leri düzene koymaya yaradığını düşünüyorum bu nedenle kurmasanız da olur) ve tam anlamıyla servis için gerekli bir kitap çıktı kaynak tamamen ingilizce şöyle bir baktım içerik bilgileri kullanıcıdan çok servislerin işine yarar ama bizim de işimize yarayacağını düşünüyorum 50 mb civarında bir büyüklüğü var
Dosyanın rapid linki
http://**.com/files/69434248/grand-cherokee_96.zip
Bu dosyaya ulaştığım ve ordaki listede pek çok araca ait manuellere ait linklerin bulunduğu sitenin linki
http://www.scribd.com/doc/7131692/Jeep-FSM
Umarım işinize yarar bu arada ben tabiki Türkçe kullanım kılavuzunu indireceğim
Dosyaları toplu halde rapide upload etmeyi düşünüyorum yaparsam linkini burada sizlerle paylaşırım