serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 27 Ocak 2009 #17 Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer bilmyorum anahtarla aracımı denemem lazım çalıştırırsa benim demektik..;D belkide adam yedek anahtarını astı oraya..;D
Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer bilmyorum anahtarla aracımı denemem lazım çalıştırırsa benim demektik..;D belkide adam yedek anahtarını astı oraya..;D
peyzajist Kamp I Mesajlar 185 Tepkime Puanı 2 Yer mersin 27 Ocak 2009 #18 Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer heheh olabilir yukarda olunca belki eve gelenlerin dikkatinide çekmiyordur diye öyle yapmıştır ya da zirveyi anahtarı alarak tamamlıyordur
Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer heheh olabilir yukarda olunca belki eve gelenlerin dikkatinide çekmiyordur diye öyle yapmıştır ya da zirveyi anahtarı alarak tamamlıyordur
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 27 Ocak 2009 #19 Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer yada bir kere çıktı astı ikinciye üşendi onu orda bıraktı hayatına diğer anahtarla devam etti diyelim..
Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer yada bir kere çıktı astı ikinciye üşendi onu orda bıraktı hayatına diğer anahtarla devam etti diyelim..
peyzajist Kamp I Mesajlar 185 Tepkime Puanı 2 Yer mersin 27 Ocak 2009 #20 Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer bu da mantıklı
karkurdu Work less, climb more... Mesajlar 134 Tepkime Puanı 1 23 Şub 2009 #21 Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer Arabamın anahtarını almak için antreman yapmak yerine işe koşarak gitmeyi tercih ederim...
Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer Arabamın anahtarını almak için antreman yapmak yerine işe koşarak gitmeyi tercih ederim...
T turklife Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 14 Mar 2009 #22 Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer güzel yer
melih34 Ana Kamp Mesajlar 32 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 17 Mar 2009 #23 Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer Güzel yer, sakın kondisyonu indirmeyin yoksa dışarı yürüyerek çıkarsınız
Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer Güzel yer, sakın kondisyonu indirmeyin yoksa dışarı yürüyerek çıkarsınız
dadya datça güzel yer... Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 4 Ara 2009 #24 Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer sanırım ev bodrum kat ordan alıp çıkıyo,atlıyo jeep e çıkıyo..hep çıkıyoo jeepler niçin varki zaten
Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer sanırım ev bodrum kat ordan alıp çıkıyo,atlıyo jeep e çıkıyo..hep çıkıyoo jeepler niçin varki zaten
suzuki 96 Kamp II Mesajlar 429 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 7 Ara 2009 #25 Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer Ben jeepem anahtarını kesinlikle yanımdan ayırmam neden diyeceksiniz çünkü yedeği yok ;D
Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer Ben jeepem anahtarını kesinlikle yanımdan ayırmam neden diyeceksiniz çünkü yedeği yok ;D