Arkadaşlar yavaş yavaş yaşlanan Nissanımı elden çıkartmayı düşünüyorum. Bir alıcısı var bakalım ne olacak derken bende neler var piyasada diye dolanmaya başladım.
Jeep Liberty bütçeme en ugun oalcak arazi aracı olarak gözüme çarptı. ÇZelliklede eşim çok sevdi şeklini.
Bunların 2.4 litre düz vites gri tamponlu benzinli modeli ve bilindiği üzere dizel motorlu modelleri var. 3.7 litre motorlusu ise tahminimce çok tüketecektir ve LPG illaki lazım olur. Ayırca vegi dilimide cabası.
Bilginiz varsa ve paylaşırsanız memnun olurum Ağır arazi ile işim olmuyor ancak hobilerim gereği AT lastik ile bol bol çamurlu tarlalara giriyorum. Bile bile lades olmayalım.
Selamlar
bütçem ona el veriyor. düz vites olması ise sorunsuzluk açısından iyi ama alışkanlıklardan vaz geçmek zor olacaktır
bu arabaları alırken nelere bakmak gerekir?
Bende 3.7 Benzinli aldım, kullanması çok keyifli. Yakıt sarfiyati yüksek, lpg daha taktırmadım ama düşünüyorum.Bütün ustalara almadan önce kronik sorunlarını sordum, motor ve şanzuman problemi olmayan bir araba. Tek kronik sorun 30 000 km de bir rol kolları sorunuymuş oda önemsiz bir şey. eğer 3.7 almaya niyetlenirsen , kaskosu, vergisi ve yakıt durumunu iyi hesab et.
bence 3.7 benzinli 210 beygirlik kj jeep cherokee liberty gayet "cost effective" bir araç. 27-30 binraralığında böylesine güçlü ve donanımlı bir araca binmek gayet mantıklı. ben 2002 modelini kullanıyorum. 1950 tl YILLIK vergisi var ve lada niva kadar yakıyor. Daha ne olsun. Otomatik vites, deri koltuk, cruise kontrol, sunroof EURONCAP ten 4 yıldız ve harika bir selectrac arazi şanzumanı ile şehir içinde gayet kıvrak bir araç. Vergisi pahalı diye sıfırı ikiyüzbin tl olan aracı 28bin tlye alabilirsiniz.