KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kuşadsında Milli parkta jeep safari sezonu sonunda yorgun düşen ciplerimizi toplamaya başladık. 4 defender , 2 cj8 , 3 samurai 3 vitara . boya kaportalardan başladık. daha sonra motor aksamlarını ve frenlerine başlıcaz. çok iş varrrr[attachment=1][attachment=2]
allah kolaylık versin abi zor iş o kadar jiip daatılacak toplanacak cokk cokk kolay gelsin.....Ama bu jiip safari harika bişey gecen sene ramazan bayramında marmarise tatile gitmiştim orada 1 gün bu jip safari programına katıldım harika idi en güzel yanıda su tabancaları ile yapılan aractan araca olan su savaşıydı anlatılnmaz bir zevk ve adranalinn...belki okur görür buradan marmaris semalarına BOKSÖR e selamlarr..
enteresandır nedense marmaris haricinde bu işe yönelen bir başka bölge daha bu şekilde denk gelmedi bana halbuki ülkemizde bu spora geziye o kadar uygun yerler var..araçları toplarken kılay gelsin
güzel mesajlarınız için teşekkürler bu bölgede güzel yerler var her kış keşfetmeye çalışıyorum. paşa yaylası için güzel diyorlar baharda gideceğiz ama bizim zirve dedğimiz yer milli parkın olduğu yerde orası güzel off road parkuru yabani atların olduğu yer. 2 hafta içinde oraya gideceğiz.
cipleri kendimiz topluyoruz sadece basit işlerini alt takım boya kaporta motor işleri kendimiz yapıyoruz ama ekstra ilave işler için izmirden destek alacağız. 12 araç var ve bunları fazladan aksesuar yapmak maddi olarak zor geleek. ama sezona iyi girmek istiyoruz. dükkan kuşadası sanayi sitesinde. 5 aractan başladık heryer parça doldu sıkıntı yaşıyoruz