CANADALI Kamp II Mesajlar 435 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL/idealtepe 19 Şub 2010 #33 Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) hasanfb' Alıntı: Can abi hayırlı uğurlu olsun JEEP ailesine hoşgeldin... Allah kazasız belasız bindirsin... Seni artık bol bol çamurlarız biz...XJ yakışır... İş yerimede bekliyorum abi seni... Genişletmek için tıkla ... Hafta sonu c.tesi uğrayacağım.... orta boy pastayı hazırlaaaaaa muzlu olsun...
Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) hasanfb' Alıntı: Can abi hayırlı uğurlu olsun JEEP ailesine hoşgeldin... Allah kazasız belasız bindirsin... Seni artık bol bol çamurlarız biz...XJ yakışır... İş yerimede bekliyorum abi seni... Genişletmek için tıkla ... Hafta sonu c.tesi uğrayacağım.... orta boy pastayı hazırlaaaaaa muzlu olsun...
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 19 Şub 2010 #34 Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) CANADALI' Alıntı: Hafta sonu c.tesi uğrayacağım.... orta boy pastayı hazırlaaaaaa muzlu olsun... Genişletmek için tıkla ... Siparişi kayışdağındamı teslim edeyim... Aydos tepedemi.... ;D ;D ;D
Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) CANADALI' Alıntı: Hafta sonu c.tesi uğrayacağım.... orta boy pastayı hazırlaaaaaa muzlu olsun... Genişletmek için tıkla ... Siparişi kayışdağındamı teslim edeyim... Aydos tepedemi.... ;D ;D ;D
CANADALI Kamp II Mesajlar 435 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL/idealtepe 19 Şub 2010 #35 Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) abdi' Alıntı: Hayırlı olsun can abi ALLAH kazadan beladan korusun iyi günlerde kullanın bol çamurlar karlar Genişletmek için tıkla ... Cümlemize kaza vermesin abdi...
Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) abdi' Alıntı: Hayırlı olsun can abi ALLAH kazadan beladan korusun iyi günlerde kullanın bol çamurlar karlar Genişletmek için tıkla ... Cümlemize kaza vermesin abdi...
CANADALI Kamp II Mesajlar 435 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL/idealtepe 19 Şub 2010 #36 Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) hasanfb' Alıntı: Siparişi kayışdağındamı teslim edeyim... Aydos tepedemi.... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Aydosmu ? haberin var mı?...
Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) hasanfb' Alıntı: Siparişi kayışdağındamı teslim edeyim... Aydos tepedemi.... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Aydosmu ? haberin var mı?...
CANADALI Kamp II Mesajlar 435 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL/idealtepe 19 Şub 2010 #37 Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) gsg-9' Alıntı: hayırlı olsun.güle güle kullanın.kazasız bol çamurlu günler dilerim. Genişletmek için tıkla ... gsg-9 tesekkür ederim... yakınız Kartal' a selamlar..
Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) gsg-9' Alıntı: hayırlı olsun.güle güle kullanın.kazasız bol çamurlu günler dilerim. Genişletmek için tıkla ... gsg-9 tesekkür ederim... yakınız Kartal' a selamlar..
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 19 Şub 2010 #38 Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) CANADALI' Alıntı: Aydosmu ? haberin var mı?... Genişletmek için tıkla ... Haberim var Can abi XJ sınıfı geçmiş standart hali ile tabiki usta pilot sen varsın... Herzaman beklerim...
Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) CANADALI' Alıntı: Aydosmu ? haberin var mı?... Genişletmek için tıkla ... Haberim var Can abi XJ sınıfı geçmiş standart hali ile tabiki usta pilot sen varsın... Herzaman beklerim...
S sensar Kamp II Mesajlar 316 Tepkime Puanı 0 Yer ORDU 20 Şub 2010 #39 Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) araç çok hoş Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin...
Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) araç çok hoş Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin...