KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi jeep çilerle takılmak hep eylencelidir... Ha bir gün belki land alırım ama ya 70 yaşımı devirmiş olmam ve gerçek anlamda offroad tan emekli olmuş olmam lazım! Yada evlenirsem karımın isteğini kıramıyıp ona almam lazım bence tam bayan aracı çok yakışıyor kadınlara ...
Nadir abi ben senin kafandakileri az çok biliyorum o ingilizin sonunda bi amerikan a dönüşüceğinide biliyorum ... Senin yerin ayrı abi sen dünya karması yapıyosun ! Sen ingilize binsende ruhun amerikan Hem senin tarz belli abi Acmat Unimog Gaz vs vs ... Ultra Hard Offroad Vehicles
E abi
Abi jeep çilerle takılmak hep eylencelidir... Ha bir gün belki land alırım ama ya 70 yaşımı devirmiş olmam ve gerçek anlamda offroad tan emekli olmuş olmam lazım! Yada evlenirsem karımın isteğini kıramıyıp ona almam lazım bence tam bayan aracı çok yakışıyor kadınlara ...
Bir ara kemik yaşımı ve cinsiyetimi bir kontrol ettireyim , kendimden şüphe ettim , kafama takılan tek soru ben hala eşek gibi sabahlara kadar niye çalışıyorum , emekli oldumda haberimmi yok.