Arkadaşlar K5'lerle alakalı dizelinden, benzinlisine, 454'ünden 350'sine tüm konularda merak ettiğiniz her şey için ben burdayım.. Yurtdışından Ocak ayında döndüm ve K5'imi 2005'den beri Cezayir'de kullanıyordum. İstanbul'daki gezilere aynı siklette araçlar ile katılmaktan ve sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım..
350 benzinli motor şehir içi benzinde 0.80 krş uzun yolda 0.50 krş, 6.2 dizel ise ş.içi 0.68, uzun yol 0.55 kuruş yakar ve bu rakamlar aracı kullanmanıza göre çok değişir.. Zira oldukça torklu bu araçlarla düz yolda gittiği aynı süratle rampa çıkmak isterseniz 2 kat yakıt harcarsınız.
Teşekkürler..Ben Orçun, İstanbul'daysanız tanışalım ve birlikte off-road yapalım, hatta aracınız satılıksa bir arkadaşım K5 bakıyor.. Bu sebeple de görüşebiliriz.
slm ; blazer k5 bakıyorum 1-2 adette buldum bütçeme göre ;neyine dikkat edip nereye göstermem gerektiği hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.;görüşmek üzere. . .
abilerim herkese selamlar...bu makina baş pehlivan gibi..allh nazardan saklasınn.abicim merak ettiğim konular var parçaları pahalımıdır..fazla arıza çıkartmadıklarını,kolay kolay kırılmadıklarını biliyorum doğrumu ?yakıtını fazla düşünmemek lazım değilmi?bunları cvplarsan çok sevinirim abicim hoşçakal.