Kara Fatma!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan parkinsonsniper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,718

parkinsonsniper

Kamp II
Yer
İstanbul
Karşınızda karafatma!

Tarif:
Kırtasiyeden, çocuklar için üretilmiş yüz boyası alınır. Modelin yüzü mümkün olduğunca hızlı şekilde siyaha boyanır.
Arkaplan için 9x5 metrelik siyah kumaş tavandan yere kadar asılır.
Saç aksesuarı için tül bale eteği alınır.

Işık, kameranın solundan paraflaş 90x60 cm softbox tüm vücut ve yüzü aydınlatır, kameranın sağından (siyah A4'ü rulo yaparak kafa flaşının önüne takarak elde edilen) nokta ışık göz ve çevresini aydınlatır. arkadan 300 wattlık paraflaş kontur ve saç aksesuarının ışığını sağlar. (Cümle çok kötü oldu kusura bakmayın...)

Fotoğraflar dreamstime.com'da satılıktır, o yüzden lütfen başka yerlerde kullanmayalım, kullananları uyaralım

[attachment=1]

[attachment=2]

Etiketler

Ynt: Kara Fatma!

Parkinsonsniper kızmadınız inşallah, biraz bende nükte katmaya çalıştım sadece.Zaten başlıktada var.

Sniper bey hakikaten süper çalışma sizin çalışmalarınız bize ışık tutuyor devamını dileriz

Ben bayıldım bu kara fatmaya ) özenle hazırlanmış bir çalışma tebrikler.. İlk fotoğraf beni daha çok etkiledi. Bir ışık baştaki tülü ne kadar güzel ön plana çıkarmış, sonra vücuduna vuran ışık.. kenarlarından bir çizgi çekilmiş adeta. tebrikler...

renk ayrımı yapmayalım lütfen ;D ;D ;D

parkinsonsniper' Alıntı:
Yaw onca saat uğraştığım fotoğrafımı geyik konusu yaptınız! : ))

tam bende dicektimki fotoğrafla ilgili neden kimse bişeyler yazmamış diye... baya bi emek var.. ellerine sağlık..
uygulama konusunda yazdıklarını yani tarif'i pek anlamadım ama.. nasıl o hale getirdiysen..baya keyifli olmuş,

e buda yorum sayılmaz tabi ..