Karakaçanım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan impeesa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,307
Ynt: Karakaçanım

çok güzel bi anlatım olmuş.o resimler,anlattığınız detaylar sayesinde sanki bende seninle sanayideymişim gibi hissettim.çok emek verdiğin belli allah kazasıs belasız kullanmanı nasip etsin hemşerim.

Etiketler

mcgalip' Alıntı:
çok güzel bi anlatım olmuş.o resimler,anlattığınız detaylar sayesinde sanki bende seninle sanayideymişim gibi hissettim.çok emek verdiğin belli allah kazasıs belasız kullanmanı nasip etsin hemşerim.

Teşekkür ederim Ali bey; evet uğraştık ve muradımıza erdik. Niva tutkusu işte, yaptırıyor herşeyi Görüşmek dileği ile. Saygılar.

Karakaçana şnorkelinide ekledik, daha rahat nefes aldığını hemen belli etti, rampada yığılmaların bitmesi bir kenara vites ister oldu [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

hayırlısı olsun ...inşaallah bizden birine gider,değerini bilene iyi satışlar.

evet bende ankara dayım ve şu anda seninki gibi bir karakaçanım olsun isterdim ama ne yazıkki tamamen duygusal sebeplerden dolayı sadece bakıyorum.

mcgalip' Alıntı:
evet bende ankara dayım ve şu anda seninki gibi bir karakaçanım olsun isterdim ama ne yazıkki tamamen duygusal sebeplerden dolayı sadece bakıyorum.

Umarım kısa sürede sizinde olur, bizim tayfa toplandığında sizide bekleriz. İlla karakaçana gerek yok, i co-pilota gerek oluyor, yoruldukça şöför değişimleride yapılıyor. Bizim Karakaçanlarmız sizinde karakaçanınız. Saygılar.

valla beni çok onurize ettin gerçek ten tanışmak ve beraber gezmek isterim.ayrıca iyi bir pilot ve co. pilotumdur.istersen özeldende görüşebiliriz..

impeesa abi sprel taşıyla kesm yaparken kıvılcımlar cama gelmedimi camı yakıyor ve notkalar halınde çapaklar bırakıyor camda ben normalde kaynak işleriyle uğraşıyorum dikkatimi çekti

gencturk' Alıntı:
impeesa abi sprel taşıyla kesm yaparken kıvılcımlar cama gelmedimi camı yakıyor ve notkalar halınde çapaklar bırakıyor camda ben normalde kaynak işleriyle uğraşıyorum dikkatimi çekti

evet haklısın Gençtürk ; benimde aklıma geldi ama önlem almadan kestik, camda çok hafif deformasyon oldu ama belli belirsiz.

mcgalip' Alıntı:
valla beni çok onurize ettin gerçek ten tanışmak ve beraber gezmek isterim.ayrıca iyi bir pilot ve co. pilotumdur.istersen özeldende görüşebiliriz..

Büyük bir zevkle gezeriz, ben memnun olurum. ayrıca nivatr.com adresi ortak buluşma noktamız. Ankara Tayfası başlığına yazın herkes sıcak kanlıdır ve toplantılarda sizi aramızda görmek isteyecektir. Saygılar.

Geçen hafta sonu Türkiye Off Road Şampiyonası 3. ayak yarışının yapılacağı Balıkpınar / Gölbaşı pistini bir kolaçan ettik Karakaçanla
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

çok iyi etmişsiniz.hani hiç haber vermediniz,bi de ben görseydim pisti.şaka bi kenara yarış ne zaman banada bilgi verirsen izlemeyi çok isterim.