çok güzel bi anlatım olmuş.o resimler,anlattığınız detaylar sayesinde sanki bende seninle sanayideymişim gibi hissettim.çok emek verdiğin belli allah kazasıs belasız kullanmanı nasip etsin hemşerim.
çok güzel bi anlatım olmuş.o resimler,anlattığınız detaylar sayesinde sanki bende seninle sanayideymişim gibi hissettim.çok emek verdiğin belli allah kazasıs belasız kullanmanı nasip etsin hemşerim.
Karakaçana şnorkelinide ekledik, daha rahat nefes aldığını hemen belli etti, rampada yığılmaların bitmesi bir kenara vites ister oldu [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
Umarım kısa sürede sizinde olur, bizim tayfa toplandığında sizide bekleriz. İlla karakaçana gerek yok, i co-pilota gerek oluyor, yoruldukça şöför değişimleride yapılıyor. Bizim Karakaçanlarmız sizinde karakaçanınız. Saygılar.
Umarım kısa sürede sizinde olur, bizim tayfa toplandığında sizide bekleriz. İlla karakaçana gerek yok, i co-pilota gerek oluyor, yoruldukça şöför değişimleride yapılıyor. Bizim Karakaçanlarmız sizinde karakaçanınız. Saygılar.
impeesa abi sprel taşıyla kesm yaparken kıvılcımlar cama gelmedimi camı yakıyor ve notkalar halınde çapaklar bırakıyor camda ben normalde kaynak işleriyle uğraşıyorum dikkatimi çekti
impeesa abi sprel taşıyla kesm yaparken kıvılcımlar cama gelmedimi camı yakıyor ve notkalar halınde çapaklar bırakıyor camda ben normalde kaynak işleriyle uğraşıyorum dikkatimi çekti
Büyük bir zevkle gezeriz, ben memnun olurum. ayrıca nivatr.com adresi ortak buluşma noktamız. Ankara Tayfası başlığına yazın herkes sıcak kanlıdır ve toplantılarda sizi aramızda görmek isteyecektir. Saygılar.
Geçen hafta sonu Türkiye Off Road Şampiyonası 3. ayak yarışının yapılacağı Balıkpınar / Gölbaşı pistini bir kolaçan ettik Karakaçanla
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]