güzel bi noktalama tekniği...füzen kullanmayı hiç denedinizmi? İyi aklıma geldi bi ara bende karakalem çalışmalarımı koyayım bari ...epey ara vermiştm kara kaleme bi karıstırayım eskileri
Son çalışmadan bir önceki çalışma ise bilmiyorum belli birisini mi yaptınız ama bir zamanlar "İyi Dost" diye bir diizi film vardı.O dizinin başrol oyuncusuna benzettim ben Resim işinden çok anlamam ama yeteneğinizin olduğu aşikar.Geriye ne kalıyor,çalışmak Başarılar....
Son çalısma sedat arkadaşımın potresini yapmaya çalışmışım Başarılı olmuş mu? Arkadaşların fikri önemli Teşekkür Ederim
gezgen' Alıntı:
güzel bi noktalama tekniği...füzen kullanmayı hiç denedinizmi? İyi aklıma geldi bi ara bende karakalem çalışmalarımı koyayım bari ...epey ara vermiştm kara kaleme bi karıstırayım eskileri
Teşekkür Ederim ,Füzen kullanmadım ama bir ara denerim ..Bugün sizin ''Kara Kalemim (gezgen) konunuzu gördüm ,Güzel çalışmalar devamını bekliyorum .. saygılar
Son çalısma sedat arkadaşımın potresini yapmaya çalışmışım Başarılı olmuş mu? Arkadaşların fikri önemli Teşekkür Ederim
Teşekkür Ederim ,Füzen kullanmadım ama bir ara denerim ..Bugün sizin ''Kara Kalemim (gezgen) konunuzu gördüm ,Güzel çalışmalar devamını bekliyorum .. saygılar
Eline sağlık mehmet ali bey. Çok güzel çalışmalar. Benim teyzemde bu konuda çok başarılıdır. Hatta bir kaç resmi benim evimde asılı. Başarılarının devamını dilerim.
Daha önce gözümden kaçmış bu mesaj kusura bakmayın.Daha sonra Sedat Bey olduğunu tahminettim.Sedat Bey i çok fazla görmediğim için fazla yorum yapamayacağım ama kabaca benziyor.Saç ve sakal dalgalı ama onun hatırladığım kadarıyla