Karakalem Çalışmalarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yucesan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,366
Ynt: Karakalem Çalışmalarım

yucesan' Alıntı:

güzel bi noktalama tekniği...füzen kullanmayı hiç denedinizmi? İyi aklıma geldi bi ara bende karakalem çalışmalarımı koyayım bari ...epey ara vermiştm kara kaleme bi karıstırayım eskileri

Etiketler

Sedat'ın portresi ilkinden çok daha başarılı. Seninki de öyle. Ben de istiyorum karakalem portremi

lizz' Alıntı:
Bu son çalışma karakalem gibi durmuyor,sanki halı dokuma çalışması gibi görünüyor

Biraz gölgelendirme bıraz farklı

Son çalısma sedat arkadaşımın potresini yapmaya çalışmışım Başarılı olmuş mu? Arkadaşların fikri önemli Teşekkür Ederim

gezgen' Alıntı:
güzel bi noktalama tekniği...füzen kullanmayı hiç denedinizmi? İyi aklıma geldi bi ara bende karakalem çalışmalarımı koyayım bari ...epey ara vermiştm kara kaleme bi karıstırayım eskileri

Teşekkür Ederim ,Füzen kullanmadım ama bir ara denerim ..Bugün sizin ''Kara Kalemim (gezgen) konunuzu gördüm ,Güzel çalışmalar devamını bekliyorum .. saygılar

Nursel' Alıntı:
Sedat'ın portresi ilkinden çok daha başarılı. Seninki de öyle. Ben de istiyorum karakalem portremi

Teşekkür ederim Nursel..Benim kendime ait potrem yok sanırım serdarın potresini diyorsun Bos zamanım olursa memnuniyetle çizerim arkadaşım..Saygılar

Ben de denemedim füzeni fazla detay çalışmadan iyi sonuç veriyor ama portrede çok iyi sonuçlar verdiğini biliyorum.....selamlar...

Eline sağlık mehmet ali bey. Çok güzel çalışmalar. Benim teyzemde bu konuda çok başarılıdır. Hatta bir kaç resmi benim evimde asılı. Başarılarının devamını dilerim.

yucesan' Alıntı:
Teşekkür ederim Nursel..Benim kendime ait potrem yok sanırım serdarın potresini diyorsun Bos zamanım olursa memnuniyetle çizerim arkadaşım..Saygılar
Serdar'mış hakikaten :-[ İlk olarak sana benzetmiştim ama Tamam o halde boş vaktin olursa beklerim portremi Teşekkürler.

yucesan' Alıntı:
Biraz gölgelendirme bıraz farklı

Son çalısma sedat arkadaşımın potresini yapmaya çalışmışım Başarılı olmuş mu? Arkadaşların fikri önemli Teşekkür Ederim

Daha önce gözümden kaçmış bu mesaj kusura bakmayın.Daha sonra Sedat Bey olduğunu tahminettim.Sedat Bey i çok fazla görmediğim için fazla yorum yapamayacağım ama kabaca benziyor.Saç ve sakal dalgalı ama onun hatırladığım kadarıyla

Ben de mi sıraya girsem Benim de resmimi yaparsanız en emin karara varabilirim ;D ;D