KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kardeşler Oto - Land Rover Servisi
Land Rover - Defender, Discovery, Range Rover, Freelander üzerine her türlü mekanik aksam, motor, şanzıman, elektrik, kaporta işleri ve aksesuar montajı yapılmaktadır.
Adres: Özentaş Sanayi Sitesi, D Blok, No:21, Ümraniye / İstanbul
Serkan Aktürk
0506 809 7898
Pazartesi - Cumartesi arası açık; pazar günleri kapalı
Mesajlara sıkça bakamıyorum. Cepten aramanızı rica ederim.
Ynt: Kardeşler Oto (land Rover) - Ümraniye, İstanbul
Bugün arkadaşım bir araç aldı. range rover eas körükleri yenilendiği halde sistemsel sıkıntıdan dolayı serkan ustaya yay taktırmış. körükler de serkan ustada kalmış
arkadaşım serkan ustayı aradı bugün adam ben attım onları diyor bir de açıklama yapıyor. körük inikken üzerinde gittiğinden bozulmuştu diyor. biz 100km gittik bu arabalarla resetlediğimizde kalktı bir bin km daha gittik saygılar.
ya bu serkan usta işi bilmiyor yeni körüğü atacak kadar, yada güzel yalancı. ben şahsen güvenemedim.
aracın külbütör kapağına taktığı düz vidalardan belli ustalığı. ERR7371 o vidanın numarası 1tl 8 adeti parçacılarda var. sayın ustam workshop manual diye bişey de var.
ayrıca eski sahibine çıkardığı faturaları gördüm şanzıman sivici 500tl yazmışsın
kaç yıllık şanzımancıyım öyle bir siviç görmedim.
23yıldır atarım bu körükleri diyorsun ama 23yıl boşa çalışmışsın.
97range in kilidini tamir edemeyen usta mı olur.
Arkadaşım herkimsen var bir karın ağrısı sende ben serkan usta derdin ne işe söyle bileyim senin sattigin arabanın veya aldığın aracın eski mazemeleri n ihtiyacım yok olmazda şanzıman siviç demissin y video kolu sivic o bilmiyorsan sanzimancisinya gel tarif edeyim bide fiyatını sor insan karalama ayıp gel sana eski ne lazimse hurdaya atmadan vereyimm okyy [[/WIKI
Ynt: Kardeşler Oto (land Rover) - Ümraniye, İstanbul
Bugün arkadaşım bir araç aldı. range rover eas körükleri yenilendiği halde sistemsel sıkıntıdan dolayı serkan ustaya yay taktırmış. körükler de serkan ustada kalmış
arkadaşım serkan ustayı aradı bugün adam ben attım onları diyor bir de açıklama yapıyor. körük inikken üzerinde gittiğinden bozulmuştu diyor. biz 100km gittik bu arabalarla resetlediğimizde kalktı bir bin km daha gittik saygılar.
ya bu serkan usta işi bilmiyor yeni körüğü atacak kadar, yada güzel yalancı. ben şahsen güvenemedim.
aracın külbütör kapağına taktığı düz vidalardan belli ustalığı. ERR7371 o vidanın numarası 1tl 8 adeti parçacılarda var. sayın ustam workshop manual diye bişey de var.
ayrıca eski sahibine çıkardığı faturaları gördüm şanzıman sivici 500tl yazmışsın
kaç yıllık şanzımancıyım öyle bir siviç görmedim.
23yıldır atarım bu körükleri diyorsun ama 23yıl boşa çalışmışsın.
97range in kilidini tamir edemeyen usta mı olur.