KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar kauçuk malzeme öyle dandik bir mazame değil araba lastikleride kauçuk bir malzeme öyle hemen deforme olmaz merak etmeyin biz bunların hepsini düşündük enn sağlam malzeme kauçuk sürtünme ve darbeye en dayanaklı malzeme
arkadaşlar kauçuk malzeme öyle dandik bir mazame değil araba lastikleride kauçuk bir malzeme öyle hemen deforme olmaz merak etmeyin biz bunların hepsini düşündük enn sağlam malzeme kauçuk sürtünme ve darbeye en dayanaklı malzeme
şu an işlerimin yoğunluğu nedeni ile bitiremedim daha taşıma kapasitesi olarak tam net bişey diyemiyorum ama tahminen 200 kg rahat taşır bitikten sonra test sonuçlarında daha net bilgi verebilirim
İlk önce tebrikler çalışmanız için. Bir motoryat ve tekne satıcısı olarak katlanır kayık üreten firma ile defalarca yazışmama rağmen cevap alamadım sonunda vazgeçtim.
Üretiminiz bitsin deneyelim ilk satın alacak kişi olarak beni yazabilirisiniz listeye..