130 kg tartabilecek portatif resimdekine benzer tabure arıyorum.
Dün intersporta gittim baston modeli vardı. 100 kg sınırı olduğunu söylediler.
Taburenin kullanım amacı.
70 yaşında 110 kg ağırlığında bayanın yürüyüş sırasında yanında taşıyacağı, yorulduğunda ise dinlenmek için kullanacak. Bunun için hafif sağlam ve portatif olması gerekiyor.
bu taburelerden ben de kullanıyorum 85 kiloyum ve alttaki plastik bağlantı yeri kırıldı .. çelik olanlarını gördüm bulabilirseniz alın çelikte bir sıkıntı olmaz
bende kullandım hala kullanıyorum plastik bağlantı yerine herhangi bir nalburdan büyük vidalı bilezik şeklindeki kelepçelerden takarsanız bir sorun olmuyor ama 130 kg için durum ne olur bilmiyorum
bende kullandım hala kullanıyorum plastik bağlantı yerine herhangi bir nalburdan büyük vidalı bilezik şeklindeki kelepçelerden takarsanız bir sorun olmuyor ama 130 kg için durum ne olur bilmiyorum
aynen ben de tüp hortumuna takilan kelepcelerden taktim o sekilde kullaniyorum ancak kelepce asagi yukari kayiyor bazen .. çeliğinden alacaktim ama cep taburesi gorypunce dayanamayip onu aldim .. sırt cantasinda 4 tane taşısam yine yer kaplamiyor )
abi katlanır plastik tabureler var,
max 120 kg yazıyor ama 180 e kadar dayanıyor,
katlandığında da elde taşınası kolay, koltukların altına koyuyordum ben pikniğe falan giderken, her yerde bulunur şeyler, kısa uzun 2 tip boyu var
resimde açık olan kısası, katlı halde olan da uzunu