Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri
kayserıdekı tum arkadaslara bol eglenceler sıvas ve kars ekıbıne faruk abımızı andıkları ıcın tesekkurler aklımız ve kalbızıız sızınle ve bol bol eglenın kazasız belasız gerı gelın
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri
kusura bakmayın bugün orda olmayı çok istiyordum ama kardeşimin nişan gününü kız evi bu güne erteleyince rotar yapmak zorunda kaldım sabah saat 6:00 da yola çıkıyorum inşallah saat 8:30 gibi erciyeste olurum....
yarın sabah ordayım....
bir niva 3 yiğido kayseri erciyese selam olsun....
tüm dostlar merhabalar...Bugun muhteşem bir gün yaşadık tüm katılımcı dostlarımız sayesinde. ben yogunluktan bir kare resim bile çekemedim ama resimleri hep tarıgın bilgisayarına verdik.
Detaylar yavaş yavaş yarın gelmeye başlar . daha yeni erciyesten indim. Yarın off road oyunları başlıyor...
İnanın arkadaşlar gerçekten süper bir organizasyon oluyor... emegi eçen herkese ve gelen tüm dostlara teekkürler..