KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri
!muhteşem misafirperverlik!!birinci ikinci üçüncü hiç önemli değil!!kayseri off road kulübü başka sayın başkanımız Ömer bey olmak üzere gerçekten muhteşem kusursuz bir organizasyon düzenlediler!emeğiniz teriniz son damlasına kadar helal olsun!gerçekten bizleri çok utandırdılar!helal sana başkan
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri
12-13 mart 2011 kayoff erciyes offroad şenliklerinin resim ve videolarına adrenalinturk.com dan da ulaşabilirsiniz.linki
http://www.adrenalinturk.com/index.php?topic=272.0
Tüm dostlar merhabalar...
KAYOFF olarak bizleri bu organizasyonda yalnız bırakmayarak yüzlerce kilometre yol gelen tüm dostlarımıza bir kere daha teşekkürler.
Arkadaşlar inanın bugün çok yogun ve yorgunum , yazılanlara teker teker cevap veremedim.
Herkese ve tüm dostlara binlerce kez teşekkürler...
Tarık dostum top sende resimleri bekliyoruz...
bu arada kardes kayoff klubumuze tsk ler ve sivas sidoff klubumuze bulent baskana ,gonulerın sampıyonu mustafa aslan a .,.nefes kesenın nefesını kesemeyen ıgdır dan tombık tarık kardesıme ,agzı dolu yalan konusan omer amcaya ,ve tum arkadaslara MAROFF OLARAK SAYYGILAR SELAMLAR
çok güzel çok eğlenceli bir haftasonuydu.emeği geçen herkese şahsım adına teşekkür ediyorum...çok uğraş verilmiş bri organizasyondu.devamını diliyorum
(www.adanoff.com)
alpkaptan' Alıntı:
bu arada kardes kayoff klubumuze tsk ler ve sivas sidoff klubumuze bulent baskana ,gonulerın sampıyonu mustafa aslan a .,.nefes kesenın nefesını kesemeyen ıgdır dan tombık tarık kardesıme ,agzı dolu yalan konusan omer amcaya ,ve tum arkadaslara MAROFF OLARAK SAYYGILAR SELAMLAR