Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
ertuğrul abi üzülerek söylüyorum artık bu sayfaya giremeyeceğim ;D bu ne ya kafayı sıyırdım deminden beri ağzım açık baka kaldım çok şey kaçırdığımı tahmin ediyordum ama bu kadarda olmaz yaniii ;D ;D ;D tebrikler süper insanlar ve süper bir organizasyon olmuş
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
ata036' Alıntı:
ertuğrul abi üzülerek söylüyorum artık bu sayfaya giremeyeceğim ;D bu ne ya kafayı sıyırdım deminden beri ağzım açık baka kaldım çok şey kaçırdığımı tahmin ediyordum ama bu kadarda olmaz yaniii ;D ;D ;D tebrikler süper insanlar ve süper bir organizasyon olmuş
Off_Road' Alıntı:
şu ana kadarki görsel paylaşımlar bence sadece APERATİFti ..... nerde ASIL görseller... Videolar... Geziye katılan herkes heralde hala burada yayınlananları izliyor
yarından itibaren isim bazında kendilerini arayıp ... hala elinde malzeme olup paylaşmayanlar için diplomatik nezaket kuralları çerçevesinde gerekli YAPTIRIMLAR şiddetle uygulanacaktır BİLİNE ...