Ertuğrul abiyle az önce konuştum, bazı işlerinden dolayı küçük bir seyahata çıkması gerekmiş ve uçak bekliyordu. İşlerini hallettikten sonra bizimle beraber olacaktır.
Çiğdem fotoğraflar için çok teşekkürler... hepsi güzel.. arayada bahar çiçeklerinide yerleştirmişsin güzel olmuş
ama orda oyle yuzlercesi birarada kolayca bakılıyor iyi tabiide.. Mustafanın senin albümden seçip burada yayınladığı gibi bazılarını burada da yayınlarsan hem senin hem arkadaşların yorumlarını alabiliriz belki ... :
Pıcaso da yayınladığın resimlerin boyutu anlaşılan otomatik olarak küçültülüyor ben orada 340 - 450 Kb dan büyük file görmedim... yani yükleme sorunun olmaz ordan kopyalarsan...
selamlar
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
Bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlara özellikle ertuğrul abiye çok teşekkür ederim.Bir off road gönüllüsü olarak mazeretimi anlayışla karşılayacaksınızdır umarım.
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
Bu fotografların boyutlarını küçültmenin pratik bir yolunu bilen söylesin lütfen.
Siteye birbirine yapışık onlarca fotografı birden yükleenler nasıl yaptıklarını açıklarlarsa sevinirim.