Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,607
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-2

bu sefer oldu sanırım

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

ortamın heycanından olsa gerek ,ben araçtan çok aracı kullanana güvenilmesinin daha doğru olacağını düşünürüm

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-2

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

evet elinde kamera sırtında egsoz dolanıp durdun kamp alanında herkes senin o halini görüntülemiş

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

cidowsky' Alıntı:
evet elinde kamera sırtında egsoz dolanıp durdun kamp alanında herkes senin o halini görüntülemiş
iyi de çiğdem o ben değildim Mehmet Ali o benim abim

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Merih' Alıntı:
iyi de çiğdem o ben değildim Mehmet Ali o benim abim

pardon ya ben yüzleri karıştırdım burdada çok net görünmüyorsun yaaa

Allah muhabbetinizi artırsın. kayseri off-road kulübü ve emegi geçen herkeslere buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz.
yarınki program dünmüydü :-\

mustafa muhabbet beraber olsun ve artsın aslında evvelki gündü yarınki program ama biz düne çektik

mustafa bey biz deneriz. olursa yoldan çıkarız
herşey için teşekkürler .

Mustafa, asıl ben teşekkür ediyorum, çok başarılı bir pilot olduğunu ve çok zorlu noktalarda aracı çok güzel kullandığını buradan bir kere daha dile getirmeliyim. Gerçek Co-Pilot olarak değenlendirlip, başarılı olabildiğime çok sevindim.

Mustafad' Alıntı:
Aracıma konuk olarak gerçek anlamda Co-Pilotluk yapan, ayrıca daha az sigara tüketmeme vesile olan Zerrin Hanım'a ve görüntü alabilmek için koşuşturan Çiğdem kardeşime teşekkürler.

Merih, Gezenbilir Ailemize hoşgeldin, aramıza katılman biraz zor oldu ama neyse ki sonunda başardık ;D