Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-2
cidowsky' Alıntı:
boyutları belli bi ebata küçültmen gerekiyo yükleme sayfasında yazıyo ben tembellik edip picasaya yüklüyorum oradan atıyorum otomatik picasa küçültüyo oraya yükleyip ordan atabilirsin güzellerinden bi kaçını seçip diğerlerini link halinde verebilirsin diğer yöntemi bilen arkadaşalrda aydınlatabilirlerse sevinirim
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
Off_Road' Alıntı:
Yok çekim açısından değil ne yazıkki... (eğer aynı resim & vıdeo dan bahsediyorsak tabii.. ) gerçekten Galloper o eğimdeydi ve dahada önemlisi o vinçlemiyordu esnek halatla ileri-geri hızlanarak vurduruyordu ??? ... aynı anda vınçleyen ikinci araç Defenderdi... ama galloperın vurdurmaları olmasa iki araçta yetmezdi kesin ...
Ayrıca hepimiz arkadaşı uyardık ama pek dinlemedi bizi ... zaten sonradan inip çıktığı tepeyi görseniz pek hayırlı şeyler düşünmezsiniz eminim.. ;D
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
Mustafa, asıl ben teşekkür ediyorum, çok başarılı bir pilot olduğunu ve çok zorlu noktalarda aracı çok güzel kullandığını buradan bir kere daha dile getirmeliyim. Gerçek Co-Pilot olarak değenlendirlip, başarılı olabildiğime çok sevindim.
Mustafad' Alıntı:
Aracıma konuk olarak gerçek anlamda Co-Pilotluk yapan, ayrıca daha az sigara tüketmeme vesile olan Zerrin Hanım'a ve görüntü alabilmek için koşuşturan Çiğdem kardeşime teşekkürler.
Merih, Gezenbilir Ailemize hoşgeldin, aramıza katılman biraz zor oldu ama neyse ki sonunda başardık ;D
Merih' Alıntı:
Selamlar uzun uğraşılardan sonra foruma katılabildim.Zerrin Hanıma bolca teşekkürler.Evet etkinlik çok güzeldi ve foruma ekleyebileceğim videolarım var ama önce nasıl ekleneceğini bulmalıyım sanırım