Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
Balonla Kapadokya'yı gezdiğim günü hatırladım, çok güzeldi gerçekten de, fotoğraflar çok güzel olmuş, görsel şölenin keyfini çıkaırıyorsun sende Ertuğrul Abi, sayende biz de elbette
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
Bayramhacı Gezisiyle doğrudan ilgisi olmasada .. bugün aldığım bu e maildeki görüntüleri hem bu forumda hemde ilgili diğer forumlarda paylaşmak isteği hissettim ... şu ana kadar bile görüntüleri paylaştığım diğer Forumlarda bu kayıtın üstünde oynanmış Fake diye hitap edilen cinsten olduğunu yazan arkadaşlar oldu ... izlemesi bana göre güzel olsada sizin düşüncelerinizide almak istiyorum .... :
AYNEN ARKADAŞLARA KATILIYORUM ÖLE Bİ LADA NIN (modifiyeli dahi olsa) bu kısa zaman zarfında bu hareketi yapmasına kesinlikle imkan yok ben şu ana kadarki nacizane denmeyimimle garanti verebilirim...
alii38' Alıntı:
AYNEN ARKADAŞLARA KATILIYORUM ÖLE Bİ LADA NIN (modifiyeli dahi olsa) bu kısa zaman zarfında bu hareketi yapmasına kesinlikle imkan yok ben şu ana kadarki nacizane denmeyimimle garanti verebilirim...
evet linki atlamışım daha cok fotoğraf buldum ama yine o ekip ve cevre için az.Keşke yakın olsaydı size en azından fotoğraf konusunda katılırdım.nasip diyelim.bol dere tepeler olsun, sağlıkla.