evet zerrin hanım bende videolarla bilgisayarda karşılaşınca eyvah bunları hala yüklememiştim diye aklıma geldi.
başka videolarda var onlarıda vakit oldukça yükleyeceğim.
ertuğrul abi geziden sonra hadi yükle artık diye çok söylemişti sonra oda unutmuştu.şimdi görünce 4 aysonra ne diyecek acaba
mrb
esas offroad videolarını yükleyince daha çok üzülürsünüz galiba o yüzden yüklemeyeyim
bayramdan sonra sivasta bir kamplı etkinlik var oraya gideceğiz ekipce oraya gelebilirsiniz
yada tahminim 4-5 hafta sonra kayseride bir kamplı gezimiz olacak oraya katılabilrsiniz
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
deveci' Alıntı:
evet zerrin hanım bende videolarla bilgisayarda karşılaşınca eyvah bunları hala yüklememiştim diye aklıma geldi.
başka videolarda var onlarıda vakit oldukça yükleyeceğim.
ertuğrul abi geziden sonra hadi yükle artık diye çok söylemişti sonra oda unutmuştu.şimdi görünce 4 aysonra ne diyecek acaba
Enginciğim unutmuş filan değilim biliyorsunda ... artık ne desemki sana.. 4 ayda 3 dakikalık bir çekim yükletebilmek için...
bak şimdi hatırlattın yine kızdım ..
neyse işin şakası bir yana yayına koydukların için tşk.ler .. sen o etkinlikte direksiyonda olmadığından sende daha ne cevherler vardır.. onları hala bekliyoruz :
arkadaşlar Engine biraz baskıyı artırın .. pes edecektir..
çok yetersiz ... öyle söylemekle yükleyecek olsaydı benim daha önce söylediklerimin mertebesini düşününce ..şimdiye kadar eldekileri yayınladığı gibi ek olarak 48 bölümlük TV dizisi çekip bu foruma eklemişti
fatma hanım videoları yükleyememin sebebi ertuğrul abiyi dinlemediğimden değilde internete 3g ile bağlanmamdan.
3g çıkınca adsl leri iptal ettirip 3g mobil modem almıştım.
3g ile internete bağlantı hızı çok düşük, bir videoyu yüklemem 2-3 saat sürüyor.zaman zaman bağlantı kopuyor tekrar baştan almak gerekiyor.
denemelerim olmuştu o zaman ama sıkılıp bırakmıştım sonra öğlece kalmıştı.
şimdi şirkete tekrar adsl aldım da tekrar hıza kavuştum.