Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
unimogun şnorkel hava alma noktası yüksekliği 2m.
kabin su izolasyonu iyi yapılırsa 180 cm den geçer.
unimogun tüm aktarma organları tüp içerisinde.bu tüplerin içine içeriye su ve toz girmemesi için araba otomatik hava basıyor.
başka bir engel olan radyatör fan pervanesinin kayışı çok kısa sürede gevşetilerek fan durudurulabiliyor.
tabiki araçta elektrik ve elektronik aksam çok az olması da büyük avantaj
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-2
engin bey merhaba sivas etkinliğine gelirsiniz diye çok bekledim ama geçmiş olsun ceza yemişsiniz.umarım k belgenizi alırsınız en kısa zamanda sivasa gelseydiniz unimog un önünde pirimsin diyecektim
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-2
cidowsky' Alıntı:
engin bey merhaba sivas etkinliğine gelirsiniz diye çok bekledim ama geçmiş olsun ceza yemişsiniz.umarım k belgenizi alırsınız en kısa zamanda sivasa gelseydiniz unimog un önünde pirimsin diyecektim
tşkler çiğdem hanım
sivasa gelmeyi sizlerle orada bulunmayı çok istiyordum.ama kısmet olmadı
K belgesinden dolayı bir önceki hafta yüklü bir ceza yiyince tekrar yola çıkmaya cesaret edemedim
inşallah en kısa sürede K belgesini alarak şehir dışı etkinliklere de katılacağım.
başka bir gezide artık unimogun yeteneklerini gösteririm ;D
tşkler zerrin hanım
aracı aldığımda eski ruhsatında kapalı kasa kamyonet yazıyordu.trafikten üstüme alırken kamyon olarak yazmışlar o sıkıntı oldu
kamyonun K belgesi çok daha pahalı.o yüzden ruhsatın tekrar değişmesi gerekiyor.bende en uygun fiyata olayı çözmeye çalışıyorum.işlerimin yoğunluğundan ilgilenip ruhsatı değiştiremedim.inşallah haftaya sorun çözülecek.
ama yolda tekrar ceza yerim korkusuyla sivasa gelemedim onada çok üzülüyorum.
sivasa gelip sizlerle hep beraber olmayı çok isterdim
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
Sivas'a gelmeni bende çok istemiştim, Unimog keyifli olacaktı aramızda, gelmemekte haklısın..Bununla geçmiş olsun bir kere daha, umarım en az cezayı ödersin artık..
ceranus' Alıntı:
Sivas'a gelmeni bende çok istemiştim, Unimog keyifli olacaktı aramızda, gelmemekte haklısın..Bununla geçmiş olsun bir kere daha, umarım en az cezayı ödersin artık..
24 Ekim 2010 tarihinde Kızılırmağın Bayramhacı Köyünden geçen kısmında ve Köyün ismiyle anılan Barajda ırmağın geçici olarak akıtıldığı derivasyon tünelinin kapakları kapatılıp Su tutulmaya başlandı.
özellikle bu geziye katılan ve paylaşım forumunda izlenimlerini aktaran arkadaşlar için belki ilginç olur diye Bayramhacı Köyü barajının su tutmaya başlamasından tam dolumuna kadar olan görsellerini özet olarakta olsa paylaşmak istiyorum.
30 Ekim 2010
[attachment=1]
Avanos-Göynük sınırları içerisindeki Camii höyüğü ve hemen altındaki balıkçı evi henüz su üstünde ..
Defendera balık takılan, 1-1,5 mt.lik su geçişi yaptığımız ırmak kolundaki su derinliği bu fotoğrafta 8-10 mt. aşağıda kalmış...
Artık orada kamp yapılamayacak olaması üzücü,ama sen oradasın ertuğrul hocam ,yeni yerler keşfetmek senin için hiç zor değil.
baraj manzaralı kamplar isteriz,