gece fotoğrafları çok güzel, eskiden çok fazla çekerdim dönen yıldız fotoğrafı. Bu mesajınızda ilk fotoğrafta arkaplanda karlı bir dağ görünüyor, orası neresi acaba?
Bülent o mesajın önemli bir kısmını bende anlıyamadım ama bu forumda herhangi bir polemik olmaması için konuyu tazelemeyelim istiyorum..
zaten kısa bır yanıt vermiştim... anlayışınız için teşekkürler..
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nis
Erciyes elbette Kerem
wastiee' Alıntı:
etkinlik çok güzelmiş, gelebilseydim keşke
gece fotoğrafları çok güzel, eskiden çok fazla çekerdim dönen yıldız fotoğrafı. Bu mesajınızda ilk fotoğrafta arkaplanda karlı bir dağ görünüyor, orası neresi acaba?
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
Çok büyük özveriler ile hazırlanmış, tüm ayrıntıları eksiksiz olarak düşünülmüş, elimizi sıcak sudan soğuk suya dokundurmadan geçirdiğimiz bu çok güzel ve mükemmel etkinlikte emeği geçen başta Sayın Ertuğrul Açıkgöz (Off_road) , Mustafa Fındık (Takomistik), Ömer Ergin (Omergin), kamp görevlileri Osman Bey, Erkan Bey, Abidin Bey'e ve katılan tüm Gezenbilir dostlarına çok çok teşekkürler ediyorum.
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
emegi geçen herkeze çok teşekkür ederim hakkaten arkadaşların da söyledigi gibi çok zevkli bi organizasyon oldu (tabi benim aracın çıkartıgı arzayı saymazsak)
Benim çekiğim bir kaç fotoğrafı Bülent sizleri bekletmemek için yüklemiş, ellerine sağlık, kamp alanı afişi fotoğrafını bir kere daha yayımlamak istedim
ceranus' Alıntı:
Benim çekiğim bir kaç fotoğrafı Bülent sizleri bekletmemek için yüklemiş, ellerine sağlık, kamp alanı afişi fotoğrafını bir kere daha yayımlamak istedim
Kamp alanı fotoğrafı çok güzel ...
Zerrin hanım gezi forumunu bizede bilgi vererek olması gereken yere taşıyıp duyuru sayfasındada son mesaj olarak bu paylaşım forumunu eklediğiniz için çok Teşekkürler ...
Artık sizinde kayitlarinizi görelimmi burada ...