Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
düzenlemeden benimde kafam karıştı ???çoğu sayfayı açamadım tekrar tekrar deniyorum ,neyse herkesin iyi olduğuna çok sevindim
ğörebildiğim kadarıyla herkes mutlu, ellerinize sağlık, çatlamak ne kelime resmen yarıldım beyler. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
hmm hoplaya zıplaya derken ... Bilo gibi ızmirli mustafa demirel ın sozleri geldi aklıma ( duyuru sayfasından )
mustafa demirel sagolsun hic denemedi bile orayı ... Bilo kardeş ise mevla şahit elinden geleni yaptı ama bana çekilmekten kurtulamadı ... yani benimki pilotaj hatası değilmiş... ( ertesi gün o beni çekti orası ayrı ... ) ;D ;D ;D
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
ceranus' Alıntı:
Çok büyük özveriler ile hazırlanmış, tüm ayrıntıları eksiksiz olarak düşünülmüş, elimizi sıcak sudan soğuk suya dokundurmadan geçirdiğimiz bu çok güzel ve mükemmel etkinlikte emeği geçen başta Sayın Ertuğrul Açıkgöz (Off_road) , Mustafa Fındık (Takomistik), Ömer Ergin (Omergin), kamp görevlileri Osman Bey, Erkan Bey, Abidin Bey'e ve katılan tüm Gezenbilir dostlarına çok çok teşekkürler ediyorum.
işlerimin yoğunluğundan dolayı ancak yazabildim....
gerçekten zerrin hanımın söyledikleri çok doğru....................
ilk kamplı gezim olması dolayısıyla benim için çok özelbir yer.....
ertuğrul abimizin gösterdiği misafirperverlik herkese örnek olacak bir davranıştır kenisine ve organizyasyonu düzenleyen arkadaşlara saygılarımı sunuyorum .....
şu ana kadarki görsel paylaşımlar bence sadece APERATİFti ..... nerde ASIL görseller... Videolar... Geziye katılan herkes heralde hala burada yayınlananları izliyor
yarından itibaren isim bazında kendilerini arayıp ... hala elinde malzeme olup paylaşmayanlar için diplomatik nezaket kuralları çerçevesinde gerekli YAPTIRIMLAR şiddetle uygulanacaktır BİLİNE ...