bize hertaraf uyar sinekte kalmadı eskisi kadar heryer şimdi balık için mükemmeldir. iri turna tutmak istiyorsak tahtaköprü yok av olsun derseniz ceza evine varmadan önceki kıyı yok ben sportif balıkçılık yapacam yakalarsamda olur yakalayamassamda dersenizde toki tarafından kıyıya geçiş. bunların dışında daha çok ter var. ama neresini uygun bulursanız bulun bize uyar. bir bardak demli çay tüm ortamın havasını bir anda degiştirirki nerede oldugun degil kimlerle oldugun önem kazanır. sizlere tşk ediyorum. benim gibi oldugunuz için.
Sayın balta, abi sen istersen fındıklarla kal. Ben erken dönerim. Sizde beraber dönersiniz. Uyar mı sana?
Yaw arkadaşlar benim gizli balık yerlerim var. Şimdi onları ulu orta burda söyletmeyin. Pazar günü için önce bir baraj yapalımda duruma göre tahta köprüye çıkarız..
Sayın balta, abi sen istersen fındıklarla kal. Ben erken dönerim. Sizde beraber dönersiniz. Uyar mı sana?
Yaw arkadaşlar benim gizli balık yerlerim var. Şimdi onları ulu orta burda söyletmeyin. Pazar günü için önce bir baraj yapalımda duruma göre tahta köprüye çıkarız..