KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)
Seyfettin hocam mesaj gönderdim ama gitmedi herhalde,
Cevap yazmışsınız sağolun,ama hangisinden kullandınız plastik olanmı yoksa alttaki alüminyum olandanmı ,iki fotoğrafı birden alıntı yaptığınız için anlıyamadım
İsmi ney olarak geçiyor,bulabildeğinize göre buralardada vardır herhalde,sizede zahmet vermiş olmıyayım.
Ne özelden nede mail adreslerinden yazışamıyoruz herhalde,Arif beyin konusunuda işgal etmek istemem...
Tempus' Alıntı:
10 000 çok makul bir maliyet. bizim çok ihtiyacımız var böyle bişeylere, belki maliyeti düşürmek için bunun üstü çadır olanıda olabilir. İlk fırsatta inşaata başalrım bende. Sizinde tecrübelerinizden yardım alırız
ben off road kabiliyeti biraz daha iyi bişey istiyorum arazide arkada sorun yaşamamak için o yüzden belki helezon amortisör gibi birşeyler kullanabilirim.
Merhaba Arif Bey,
öncelikle belirtmek isterim ki tamamını yani 18 sayfayı büyük bir heyecan ile soluksuz okudum
ustalığınız ve çıkardığınız iş çok güzel ve profesyonelce. tebrik ederim.
selamlar
kabasakal73' Alıntı:
Merhaba Arif Bey,
öncelikle belirtmek isterim ki tamamını yani 18 sayfayı büyük bir heyecan ile soluksuz okudum
ustalığınız ve çıkardığınız iş çok güzel ve profesyonelce. tebrik ederim.
selamlar
Arif bey sizi tebrik ederim, yaptığınız iş kadar çalıştığınız ortam da çok güzel. yurt dışında imrenerek takip ettiğimiz gerçek garajlardan bir tanesi, gerçek bir hobi merkezi.
umarım karavanınızı güzel günlerde güle güle kullanırsınız, kolay gelsin.
chala' Alıntı:
Arif bey sizi tebrik ederim, yaptığınız iş kadar çalıştığınız ortam da çok güzel. yurt dışında imrenerek takip ettiğimiz gerçek garajlardan bir tanesi, gerçek bir hobi merkezi.
umarım karavanınızı güzel günlerde güle güle kullanırsınız, kolay gelsin.