Mehmet bey, Söylemeden edemeyeceğim Frontera benimde ilgimi çeken araçlardan birdir ama get ile 16cm çok ciddi bir yükseltme, aracınızı bu kadar yükselttikten sonra ben ön torsiyonlarda ilerleyen zamanlarda bazı sıkıntılar olabilme ihtimalini düşünüyorum. Sizin söylediğinizden anladığım kadarıyla 18cm'e kadar yükseltme olabiliyor. Yani bu yükseltme için tavan limit. Siz yükseltme işlemini hemen hemen en son seviyesine kadar yapmışsınız. Şimdi benim aklıma düşen sorun bu oldu. Önler bağımsız aks. bu kadar yükseltmeden sonra akslrin açılar çok dik olmuş olmalı. bunun sonucu aracın esneme oranı düşmüş olmalı ve buna bağlı olarak aracın çaprazda lastikleri yerden kalkar ve yine aynı şekilde akslerin dik olması sonucu rot ayarlarnda bozulmalar olabilir. Gezenbilir ailesinden bir arkdaşımızın bunun gibi bir takım şeyler yaşamış olması ve yeni modifiye ettiği aracın anltıldığı konuya başlarkende buna değinmişti. Arkadşımızın yazdığı yazıyı direk buraya kopyalmak yerine linkini yazıyorum:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84213.0 sizinde ilginizi çekecektir. Ben korkuyorumki bu Frontera'nın sonuda bu linkteki Chevy gibi olmasın