Hocam ,bunu yüze vurma değilde ,espirili uyarı kabul ederseniz sevindirirsiniz beni.Hatta ben mesajı silersem düzeldiğine göre ikimizden başka bilen olmaz. BU arada face albümlerini paylaşımını nasıl sağlıyorsunuz ,özelden yardımcı olurmusunuz.
Yüksek ihtimalle dönebilir...
Bakalım sondaj yapıyorum, detayları yazarım...
Aslında bu astronomi tayfası bir Tırnova hamlesi patlatsa ne güzel olur... (müziksiz elbet )
Not: Alaçam la görüştüm, Nisan sonu hatta mayıs gibi gelseniz daha keyif alırsınız dediler... Şu an köye yol açık ama köy çevresindeki güzel mekanlara ulaşım zor...
Not2: Tırnova çıkarmasını 30 Nisan gibi düşünür Gökbilim tayfası...
Yarın (19 Mart Cumartesi) saat 13:00 gibi Maltepe sahilindeyim. Daha önceki buluşmaların olduğu cepte. Çay demleyeceğim. Yanında börek ve kek var Tüm dostlarla görüşmek dileği ile...
Benim araca fiber su tankı yapıldığından henüz teslim alamadım...
O yüzden hafta sonu karavan programım iptal...
Gönül elbet dostlarla Maltepe de börek-çay partisine katılmak ister ama...
Yarın (19 Mart Cumartesi) saat 13:00 gibi Maltepe sahilindeyim. Daha önceki buluşmaların olduğu cepte. Çay demleyeceğim. Yanında börek ve kek var Tüm dostlarla görüşmek dileği ile...
Katılabilecek birkaç arkadaşın da işlerinden dolayı geç katılacağını bildirmesi sebebiyle gidiş saatimi 2 saat geriye attım. Saat 15:00 gibi Maltepe sahilinde olacağım. Herhalde akşamın ilerleyen saatlerine kadar kalırız. Akşam cepten arayabilirsin.
Bu gün (6.4.2011) şiddetli poyraz nedeni ile evde pineklerken kapımız çaldı.Sürpriizzz.Gezenbilirden tanıdığımız Ülker hanım ve Yavuz bey(egeli) karşımızda.2011 yaz gezisine Kuzey Egeden başlamışlar,sağolsunlar bize de uğradılar.Ne kadar memnun olduk anlatamayız.Evde biraz sohbet ve çaydan sonra karavanlar incelendi ve kısa bir çevre turu için Gömeç'in 800 yıllık çınar ağacını görmeye gittik.Henüz yapraklanmamış ama gene de güzeldi.Teşekkürler Ülker hanım ve Yavuz bey.
Bu yıl gezilerine erken başlayan Egeli çifti, karavancı dostlarla güzel bir buluşma gerçekleştirmişler...Yolları açık, mutlu ve heyecanlı bir sezon dilerim.
Egeli çiftinden beklediğim hamle geldi. Ben de bir süredir sessiz kaldıklarından"gene nerelere gittiler bakiiim?" gibilerinden düşünüyordum
Demek ki yakında bizlere yine güzel gezi yazıları izletecekler
Sami abiyi de bu sene pek istekli gördüm, yakında O da bir bahar hamlesi yapabilir mi acaba?
Her iki çiftin de buluşmadan aldıkları tad yüzlerinden okunuyor, ne diyelim darısı başımıza