20.Eylül Pazar bayramın ilk günü, çok değerli konuklarımız oldu: Nermin ve Ferhat Şirin çifti. Forumda, paylaşımcı-katılımcı-yol gösterici özelliği bir hayli ön planda olan bu iki gezgini tanımak, çok hoştu; bizim için tam anlamıyla bir bayram sürprizi oldu. Bu kısa ziyaret için kendilerine teşekkür ediyoruz.
Dün gece geç saatlerde istanbul'a döndük.
Geride hatıralar kaldı.
1200 fotoğraf çekmişim. Çok çalışıp ayıklamam lazım.
Akhisar'da uğradığımız Binnur ve Cavid Sezen çiftine de ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.
[attachment=1]
SAYGI DEĞERLİ DOSTLERIM BENDE BU HAFTA SONU YANI 10.10.2009 GUN TATILIMI TAMAMLIYACAM 2 AYLIK BIR SUREDIR DISARDAYIM YANI YOLLARDAYIM BUNLARI DAHA İLERDKI GUNLERDE FOTORAFLARLA ANILARLA SIZLERLE PAYLASACAM ONUN ICINDE SIMSIDEN HOSCA KALIN DIYORUM BAŞLANGICIM ERDEKTEN BAŞLADI SU ANDA SIDEDEDYIM DONUSTA YAZACAM SELAMLAR
Sevgili dostlar,17 mayıs ta çıktığımız turumuzu 4,5 ayda tamamlayıp Erdek'e döndük.3-4 gündür evi temizleme ve yerleştirme işi ile uğraştığımız için ancak bugün yazabildim.
4,5 aylık turumuzun hergününden çok keyif aldık.Birsürü güzel anı ve dostluklar edindik.Gezenbilir'den edindiğimiz kıymetli dostlarımız ile tanışıp görüşme imkanınıda yakalamış olduk bu arada.İzmir'de orbay74 ve Akhisarda Gezmen aileleri ile kırk yıllık dostlar gibi kucaklaşmamız ayrı bir mutluluk ve onurdu bize.
Artık Erdek'deyiz bu tarafa yolu düşen dostlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyarız.Çayımız,rakımız içilir yemeğimiz yenir bilgilerinize...
Sevgi ve saygılarımla...
Biz Datça'dayken siz de Bodrum'da karşımızdaki kıyıdasınızdır diye, size el sallamıştım gördünüzmü?
Bodrum'a girseydik sizi de Orta'da sormayı düşünüyordum.
Ferhat bey,gezim sırasında göz ile görmesemde buradaki tüm dostların el salladığını gönül gözü ile görüyor ve hissediyordum.
Görüşemediğimiz için bende üzüldüm.Fakat dağ dağa kavuşamaz,insan insana kavuşur derler,bende bir gün bir yerlerde buluşacağımıza inanıyorum.Sizi yakından tanımak benim için onur olacaktır.Eğer yolunuz Erdek'e veya yakına düşerse bekleriz. Saygı ve sevgilerimle.
Cumartesi pazar 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma etkinliğindeydim. Pazar 14:30 dan sonra Şile'den ayrılıp Anadolu Kavağı'na balık avına gittim. Ailecek oradaydık. Balık yakalayamadık ama Kavak'tan aldığımız ekmek arası balıkları afiyetle yedik.
Sabahtan DMİ nin sitesine baktığımda marmara, kuzey ege ve batı karadeniz tarafı cuma-ctesi full güneşli idi (pazar günü tahmini yoktu)...
Lakin şu an baktığımda hafif yağış gösterir... :-[