KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)
Arkadaşlar bu geziye giderken veya dönerken gölbaşı'dan geçtiniz mi ? çünkü ben o gün sağ arka camında Gezenbilir offroad grubu yazan bi jeep gördüm yoldayken.
cagdas90' Alıntı:
Arkadaşlar bu geziye giderken veya dönerken gölbaşı'dan geçtiniz mi ? çünkü ben o gün sağ arka camında Gezenbilir offroad grubu yazan bi jeep gördüm yoldayken.
Evet sanırım maviydi acelem olduğu için pek dikkat edemedim balık tutmaya gidiyodum zaten araç da takriben 15-20 m. sonra sağa dönüp başka bir yola girdi. Teşekkür ederim
cagdas90' Alıntı:
cagdas90' Alıntı:
Evet sanırım maviydi acelem olduğu için pek dikkat edemedim balık tutmaya gidiyodum zaten araç da takriben 15-20 m. sonra sağa dönüp başka bir yola girdi. Teşekkür ederim
Ben sizi anlamış, espri yapmıştım... Gene okudum, bayağı sağlam ve güzel olmuş muş muş muş benim yazılar ;D
Cadde, şehir, şehir içi bunlar vallahi uzak kavramlar o insanlar için....
Öte yandan,
Onlar metropolin saygın, verimli ve entellektüel insanları....
Ama onlar,
Sıkılmışlıktan öteye,
"dağ delenler"
Onları, sizi ve gönül insanlarının hepsini kucaklar, Saygılar Sunarım.......
Neşe, lazımdan öte vazgeçmez olmalıdır derim, hatta dedim bile....
Sevgi sağ elimizi tutacak tek sol eldir....
Bir tek sağ elimiz kaldı sol elimizi tuacak zaten....
Sağ veya sol elimiz diğerinin elini tuttukça çember kuvvetlenecek...
Ve...
Büyüyecek...
Büyüyecek...
Büyüyecek...
Sevginin efsanevi başarı yıldızları.....
Keşif gezisi kıskandıracak muhteşem bir geziye dönüşmüş. Her ikinizide tebrik ederim fotolar için teşekkürler bizde sizinle beraber aynı heyecanı yaşadık
acemi80' Alıntı:
Keşif gezisi kıskandıracak muhteşem bir geziye dönüşmüş. Her ikinizide tebrik ederim fotolar için teşekkürler bizde sizinle beraber aynı heyecanı yaşadık