KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)
Yavuz öncelikle çok çok geçmiş olsun..
Daha önce Ufuk ile de konuşmuştuk, Kirmir'de kamplı bir gezimiz olsun diye, tam da isabetli bir şekilde bölge keşfini gerçekleştirmiş oldunuz, teşekkürler ediyorum ikinize de 12-13 Eyllül için bu konuyu açalım yemekten sonra Kirmir'de kamplı Off-Road etkinliğimizi Ankara dışından da gelecek olan arkadaşlarımız ile birlikte gerçekleştirelim, ben yarın konuyu hazırlayıp açarım
discovery-V8' Alıntı:
Bugün Ufuk Abiyle birlikte vadiyi keşfe çıktık, doğa harikası bir yer ankara grubuyla mutlaka buraya gidip mümkünse kamplı bir gezi yapmalıyız.
Daha ilk dakika doğayla şaka olmayacağını bir kez daha anladım, neredeyse dikkatsizliğim sonucu vadi girişinde ters dönmüş bir disco I imiz olacaktı.
Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)
ceranus' Alıntı:
Yavuz öncelikle çok çok geçmiş olsun..
Daha önce Ufuk ile de konuşmuştuk, Kirmir'de kamplı bir gezimiz olsun diye, tam da isabetli bir şekilde bölge keşfini gerçekleştirmiş oldunuz, teşekkürler ediyorum ikinize de 12-13 Eyllül için bu konuyu açalım yemekten sonra Kirmir'de kamplı Off-Road etkinliğimizi Ankara dışından da gelecek olan arkadaşlarımız ile birlikte gerçekleştirelim, ben yarın konuyu hazırlayıp açarım
Zerrin yanlız burası diğer yerlere benzemiyor, araç sınıfını sınırlamak gerek. Başlarda 2 parmak sudan geçerken sonlara doğru 38 inch lastiklerin suda kaybolduğunu gördüm , Hakan ancak göğüs çizmesiyle geçip kontrol ettikçe geçebildik bazı yerleri.
Ama çok keyifli bir kamp ve gezi olacağına hiç şüphem yok muhteşem bir doğa var. Bu doğa bizim fotolarda yok o ayrı mesele, herkes kendi gözüyle görmeli. ;D ;D
Zerrin burası iki yanı düz duvar kayalardan oluşan 40 km(Ufuk abiden duyduğuma göre) uzunluğunda bir kanyon, biz bugün bir ucundan girip 10-12 km kadar içine girebildik, orada çok güzel bir kamp alanı bulduk, ama başka giriş çıkışı nasıl olur onu bilemiyorum , en kurak zamanda bile su var kanyonun içinde.