KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)
Çok heyecanlandım şimdi Yavuzcum, Kirmir güzel bir kanyon demek ki, Ufuk bulduğu çareyi bir anlatsın, süper olacaktır sanırım
discovery-V8' Alıntı:
Zerrin burası iki yanı düz duvar kayalardan oluşan 40 km(Ufuk abiden duyduğuma göre) uzunluğunda bir kanyon, biz bugün bir ucundan girip 10-12 km kadar içine girebildik, orada çok güzel bir kamp alanı bulduk, ama başka giriş çıkışı nasıl olur onu bilemiyorum , en kurak zamanda bile su var kanyonun içinde.
Yavuz evin yanindan bir yol var dedimya hatirladinmi
Ordan normal arabalarda caya kadar inebilir
Indikden sonra Cayin kenarinda agacliklar da var kamp yeri yapilir Sonra offroad icin oradan ilerlemeye calisiriz Saniyorum asagi celtik tarlalarina kadar gidebiliriz Bakmamiz lazim Olmadi yukari cikar baska yerden gireriz Olmazmi ?
Neyse ben başlayayım foto ve videolara;
Bu iki fotoyu çekmek bana pahalıya mal oluyordu burası vadinin girişi, Ufuk abinin ne yaptığını izlemek yerine makinayı kurcalıyordum araçta hareket halinde uzunca bir süre ne foto ne video çekemdim zaten.
ufukozkan' Alıntı:
Yavuz evin yanindan bir yol var dedimya hatirladinmi
Ordan normal arabalarda caya kadar inebilir
Indikden sonra Cayin kenarinda agacliklar da var kamp yeri yapilir Sonra offroad icin oradan ilerlemeye calisiriz Saniyorum asagi celtik tarlalarina kadar gidebiliriz Bakmamiz lazim Olmadi yukari cikar baska yerden gireriz Olmazmi ?
Anladım şimdi, buda güzel fikir , yada grubu ikiye bölelim binek araçlar güdül tarafından köyün içinden gelsin, arazi araçlarıylada bugün girdiğimiz yerden girelim diğer grupla buluşalım. olmazmı?
discovery-V8' Alıntı:
Anladım şimdi, buda güzel fikir , yada grubu ikiye bölelim binek araçlar güdül tarafından köyün içinden gelsin, arazi araçlarıylada bugün girdiğimiz yerden girelim diğer grupla buluşalım. olmazmı?
discovery-V8' Alıntı:
Neyse ben başlayayım foto ve videolara;
Bu iki fotoyu çekmek bana pahalıya mal oluyordu burası vadinin girişi, Ufuk abinin ne yaptığını izlemek yerine makinayı kurcalıyordum araçta hareket halinde uzunca bir süre ne foto ne video çekemdim zaten