KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi sayfada görseller arttıkca en geriden direk photobucket linki vermeye başlıyor yani birazdaha görsel eklense diger videolarda aynı şekilde olacak
buna bi çare bulmamız gerekiyor photobucket bize yamup yapıyor anladığım kadarıyla
bişey yuvasına sığamazmış birde kuyruğuna kabak bağlarmış ya işte öyle ;D ;D He desem Ufuk abi römorkla indirecekti bizi kanyona ;D hava kararınca yırttım ;D ;D
Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)
discovery-V8' Alıntı:
bişey yuvasına sığamazmış birde kuyruğuna kabak bağlarmış ya işte öyle ;D ;D He desem Ufuk abi römorkla indirecekti bizi kanyona ;D hava kararınca yırttım ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:
Yalnız o son anda inmekten vaz geçtiğimiz yer muhteşem,belkide gezinin en iyi ayaklarından birisi olacaktı.Edindiğim bilgiye göre ordaki mağaralar milattan önceden kalmaymış.Bir dahaki sefere artık ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:
Yalnız o son anda inmekten vaz geçtiğimiz yer muhteşem,belkide gezinin en iyi ayaklarından birisi olacaktı.Edindiğim bilgiye göre ordaki mağaralar milattan önceden kalmaymış.Bir dahaki sefere artık ;D ;D ;D