Değerli Denizseverler,
Bu haftasonu itibariyle kış sezonunu açıyor, 2 günlük pratik eğitimlerimizi başlatıyoruz. Sel basmadığı, fırtına olmadığı sürece her Cuma iş çıkışı Fethiye'ye tekne yaşamını öğrenmeye gideceğiz.
Bu 2 gün süresince yelkenli teknede konaklayıp Göcek koylarında pratik eğitim yapacağız. Karadaki temel eğitimin ardından dümene sizler geçecek, tekneyi limandan çıkaracak ve yelken seyriyle Göcek koylarına dümen tutacağız. Teknede ne yenir, nasıl yaşanır, halat nasıl atılır, usturmaça nasıl bağlanır, tornistan, tonoz... derken Pazar akşamüzeri gerçek hayata dönüşe geçeceğiz.
ADB belgesi olup da hiç denize çıkmamışlar, belgesiz bu keyfi yaşamak isteyenler, çoluk çocuk herkes bu eğitime katılabilir, gözetimimizde tekne kullanabilir.
Her hafta eğitim gezilerimizin duyurusu yapılacaktır. Katılmak isteyenlerin bizimle temasa geçmesi yeterlidir.
Sevgi ve saygılarımızla...
Tekne: Jeanneau Sun Odyssey 45.1, 4 kabin, 2 WC
Hareket: her Cuma
Dönüş: her Pazar
Eğitim Ücreti: 250 TL / kamarada kişi başı (tekne kirası, eğitim ve konaklamayı kapsar)
Ücrete dahil olmayanlar: ulaşım, yeme-içme, tekne mazotu, kaptanın masrafları
(haftasonu kişi başı yemek maliyeti 60 TL , mazot 10 TL , ulaşım ise gidiş-dönüş 80 TL civarındadır)
+++++++++++++++++++++++++++++
Ankara Deniz Kulübü
(ANDEK)
İzmir 2 Cad. 55/18 Kızılay, Ankara
(312) 418-6581
N. Candan Sertçeoğlu
ncandan@tr.net
(532) 214-16 04
http://sailinsea.blogspot.com/